שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    שגב
    24/06/2010

אני בן 15.(170 ס"מ , 63 ק"ג)תמיד שאלתי בפורום (ובפורומים אחרים) שאלות שאולי הטעו את העונים עליהן.רציתי אחת ולתמיד לשאול.
    אני אוהב את משחק הכדורסל(וללא קשר,אוהב פעילות גופנית וספורט) ורוצה להתפתח בו לכן אני מוסיף 3 אימוני כוח בבית בשבוע.האם עדיף לילד בגילי,שמתאמן בבית לבד ולא כל כך בפיקוח של מישהו שמבין(למרות שאחי שבחדר כושר תמיד עוזר לי ומכווין אותי)להתאמן את 3 האימונים על משקל הגוף,כמו שכיבות סמיכה,מתח,כפיפות בטן וכו' ושימוש במשקולת יד קטנה של 10 ק"ג לכפיפות מרפקים ובעיקר לחיזוק השריר הדו ראשי-וכך לערוך 3 אימונים בהם אני מפעיל את כל קבוצות השרירים (למשל 2 תרגילים לכל שריר) ולא לערוך חלוקה כזאת למשל-
    יום א'-חזה רגליים ובטן,יום ג'-כתפיים יד קידמית ובטן,יום ה'-גב יד אחורית ובטן.
    1.מה עדיף?וחווה את דעתך על העניין בבקשה.
    2.האם לאחר שערכתי אימון לכל קבוצות השרירים במשך חודשיים,עברתי לתכנית המחולקת יותר(כל שריר ביום שונה)כמו שהצגתי למטה,ולחזור לאימון בו אני מפעיל את כל קבוצות השרירים וכך 3 פעמים בשבוע=לא יחזיר אותי "אחורה" מבחינת כושר הגופני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• היי

ניסים שרם
    25/06/2010

יום א'-חזה רגליים ובטן,יום ג'-כתפיים יד קידמית ובטן,יום ה'-גב יד אחורית ובטן.
    זו תוכנית עדיפה.
    התוכנית כל יום שריר אחר לא מתאימה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב הטעתי לצערי,מתנצל.

שגב
    25/06/2010

הכוונתי אם עדיף 3 פעמים בשבוע אותו אימון לכל קבוצות השרירים-חזה,ידיים,כתפיים,גב,רגליים ובטן באימון אחד או שעדיף את התכנית המחולקת - א'-חזה רגליים ובטן, ג'-כתפיים יד קידמית ובטן,יום ה'-גב עליון ותחתון,יד אחורית ובטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלה שלך

חן
    29/06/2010

האימון על כל קבוצות השרירים ברווח של יום כל אחד מהשני הכי יעזור לך מכיוון שהתכנית השנייה שלך לעשות כל יום שני קבוצות שריר ביום זה חלק מתכנית אימונים בחדר כושר לא מלא.זה כמו ללכת פעם בשבוע לחדר כושר וגם פחות טוב כי זה ברווחים.זה כמו להגיד שאתה יכול לרוץ נניח 3 קילומטר ברציפות ותחלק את זה לקילומטר כל פעם זה לא יפתח אצלך הרבה מן הסתם כי כל פעם את צריך להעלות את הגבול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה