מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תעזרו לישאלה חשובה27/06/2010
שלום אני נערה בת 18 עוד חודש אני מתגייסת לצבא
ואני רוצה קצת להרזות לפני הצבא
רציתי לקנו את המכשיר הזה
מישהו בבקשה יכול לעזור לי ולהגיד לי אם הוא באמת עוזר לרדת במשקל
קוראים לו CRAZY FIT MASSAGE
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשאלה שלך
חן29/06/2010לא צריך להשתגע יותר מידי למרות שאני לא יודע מה זה.הכי פשוט תקני הליכון הכי טוב הכי יעיל.מקווה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני קיניתי לפני 3 חודשים כבר
בטי סימלמיץ18/08/2010אני סופר מרוצה, זה עובד כל מה שהם אומרים נכון!
חילוף החומרים החרא שלי הסתדר סוף כל סוף (ירדתי מהתה הטיבטי - הללויה)
ירדתי כ6 ק"ג (זה מה שרציתי) השרירים התחזקו מאוד והצלוליטיס כמעט נעלם לגמרי.
אני מקבלת מחמאות נון סטופ
מה שכן זה לא עובד על סיבולת לב ריאה, זה השלב הבא שלי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
שמואל חגאי18/08/2010ממליץ לך לא ללכת בדרך הקצרה שכן היא הכי ארוכה, תשמרי על תזונה נכונה, תעשי הליכות וקצת תרגילים לחיזוק ועיצוב הגוף ואת תראי את התוצאות הכי טובות ובריאות.
אינני מכיר את המכשיר אך הדרך הנכונה היא אימונים ותזונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמילה אחת - לא
d.e19/08/2010ממה שאני רואה המכשיר הוא משטח עמידה שעליו עומדים ומלבישים עליו רצועה שיוצרת רטט
אני לא רואה את שריפת הקלוריות או ההזעה מפעילות שבאמת תגרום לך להרזות ולהכנס לכושר טוב יותר
במקרה הטוב הייתי משתמש בו כמרפה שרירים לאחר אימון אמיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)