מספר שאלות קצרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות קצרות
    אופק
    30/07/2010

קודם כל יש לציין שאני בן 16 בגובה ומשקל תקינים לחלוטין (1.75 ושוקל66)
    רציתי לדעת אם אפשר לעשות את המכשיר של הלחיצת כתפיים (שצריף להרים אנכית) מפני שאני מרגיש בגב לחץ ואני מפחד שזה יכול לעצור את ההתפתחות?

ובאופן כללי רציתי לדעת אם אנאירובי לא יכול לעצור את ההתפתחות והגדילה?

בנוסף שמעתי שהמכשיר של לחיצת רגליים (שיש משטח שצריך לדחוף) לא בריא לברכיים גם בכפיפת יתר וגם בנעילת הברכיים(מה דעתכם על כך?)

אתם חושבים שצריך לעשות בגילי תרגילי שיווי משקל (למשל עמידה על רמפה שנראית כמו חצי כדור גדול ומסירות בכדור)?

המדריך נתן לי לעשות את הריצה (20 דקות, 10 קמ"ש) לפני הפעילות האנאירובית כשאני יודע שתמיד עושים אחרי. ניראה לכם שהוא עשה בשכל?

ודבר אחרון, הציעו לי במכון לקחת משקה חלבונים (אמרו שאני צריך לעלות במסה והמליצו על זה ואמרו שאין עם זה בעיה), אבל שמעתי שזה יכול להזיק לכבד ושזה יותר מידי חלבון.. בתור אחד שהולך 3 פעמים בשבוע.. אתם ממליצים לי לקחת או שמספיק קופסת טונה וביצה קשה?
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות קצרות

הוספת תגובה

• שלום אופק

שמואל חגאי
    03/08/2010

קודם כל אנאירובי לא יכול לעצור את הגדילה זה מיתוס, דבר שני אתה יכול לעבוד על כל המכשירים בחדר הכושר במידה מבוקרת (ובמידה ואתה מרגיש טוב עם התרגיל ושאין לחצים כואבים באיזורים מסויימים) עצתי היא שתדבר עם המדריך ותראה מה טוב לך ומה לא, אולי אתה לא עובד נכון? לגביי הריצה זה בסדר אבל אם אתה מרגיש שאתה עייף מידי לאחר 20 דקות אני ממליץ לך לעשות את זה בסוף ובהתחלה 5 דקות חימום, לגביי אבקת החלבונים זה בסדר אבל אם אתה אוכל חלבונים אחרים כמו ביצה קשה, קוטג', טונה וכו' תשלב עם זה פחמימה לספיגה נכונה ולא יהיה לך צורך באבקה כלשהי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה