כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    בן 15
    22/08/2010

א.אני חושב שאני נראה מצוין וכושר טוב,אבל יש בעיה שמפריעה לי,אני לא מצליח להתרחב(כתפיים) התחלתי לעבוד בחדר כושר לא מזמן,יש תרגילים מסוימים שאוכל לעשות שם על מנת להתרחב?
    ב.כמו שאמרתי,התחלתי לעבוד בחדר כושר לא מזמן,ושמתי לב שהורידים שלי נורא נורא בולטים,הם תמיד היו בולטים,אבל מאז שהתחלתי ללכת לחדר כושר הם נהפכו להרבה יותר בולטים,אפילו העירו לי על כך,למה זה קורה ומה אוכל לעשות בשביל להפחית את רמת הבליטות?
    ג.בדקתי את קצב פעימות הלב שלי לדקה והוא עומד על 60 בזמן מנוחה,האם זה נחשב בגדר קצב פעימות לב של אתלטים?ואם לא,אז באיזה קבוצה נחשב קצב פעימות לב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• היי

ניסים שרם
    24/08/2010

חתירה באחיזה צרה מרחיבה את אזור הגב.
    להגדיל כתפיים אפשר לבצע לחיצות כתפים מעלה.
    לגבי ורידים בולטים זה עיניין גנטי ובנוסף חדר כושר במשקלים גבוהים גם יכול להבליטם יותר.
    כדי למזער את הבלטתם תרד במשקלים שאתה מתאמן.
    60 פעימות בדקה הוא מספר פעימות של האוכלוסיה הרגילה לאתלטים ישנו מספר פעימות נמוך מזה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה