אימוני משקולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימוני משקולות
    דניאל
    29/01/2011

שלום,
    אני בן 14 ואני רוצה להעלות את מסת השריר בכל מיני איברים בגוף למשל:ידיים,חזה...
    יש לי בבית משקולות של 2 ק"ג ורציתי לדעת האם חייבים לעשות סטים בכל קבוצה שאני עובד עליה,ואם כן כמה?וגם כמה חזרות צריך לעשות בכל תרגיל?

אשמח לתשובה בהקדם,
    דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימוני משקולות

הוספת תגובה

• אימונים חוזרים

מאור
    05/12/2011

אחי גם אני בן 14 יש לי מששקולות של 4 אני עושה 3 סטים קבועים שלהידיים 12 סטים של כפיפות בטן ו6 סטים של החזה אתה צריך לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימוני משקולות - תגובה

יעל דגן
    11/12/2011

היי דניאל
    בהחלט יש לעבוד על כל קבוצת שרירים על מנת לפתח אותה. האם התאמנת בעבר?
    אם זאת הפעם הראשונה ואתה בריא על מנת לבצע את זה, יש להתחיל ב2 סטים לכל קבוצה עם מספר חזרות גדול יחסית 15-20 על מנת להכין את הגוף להמשך תכנית האימון.
    לאחר הסתגלות של שבועיים שלושה תוכל להעלות את כמות הסטים ולהוריד את מספר החזרות- 3-4 סטים לכל קבוצה 8-12 חזרות. בתחילת עלייך להתאמן לא יותר מפעמיים שלוש בשבוע, לאחר תקופת ההסתגלות תוכל לפצל את האימון לכמה קבוצות לדוג- יום א חזה, רגליים יד קדמית, יום ג- גב, כתפיים יד אחורית וכו, וכך תוכל להעלות את מספר האימונים בשבוע ל3-4.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימוני משקולות - תגובה

ניסים שרם
    03/02/2011

2סטים לכל תרגיל 15 חזרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה