הורדת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שומן
    אורי
    19/02/2011

שלום,שמי אורי ואני בן 18.
    אני מאוד מאוד רוצה להוריד שומן מהבטן ומהחזה ולפתח מסת שריר יפה (לא מוגזמת).
    אני עושה בכל יום כפיפות בטן ושכיבות שמיכה(5 סטים-כ"א כאשר יש הפרש של דקה בין סט לסט) ויש לי מספר שאלות:

1.האם אני צריך להגביר את כמות החלבונים שאני אוכל ואם כן ע"י אילו מאכלים?
    2.מהי הפעילות האירובית בה אני צריך לעסוק ע"מ לשרוף את השומן שבחזה ובבטן?
    3.לפעמים במהלך כפיפות הבטן אני חש כאבים בגב התחתון-האם זה קשור לזה שהתחלתי להתאמן לפני כשבוע וחצי או שמא איני מבצע נכון את כפיפות הבטן,ואם כן-מהי הדרך הנכונה לביצוע כפיפות בטן?
    4.שאלת המיליון-מתי אתחיל לראות תוצאות ממשיות?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת שומן

הוספת תגובה

• הורדת שומן - תגובה

יעל קוריצקי
    20/02/2011

אורי שלום,
    לצערינו אין ירידת שומן נקודתית ולכן עבודה אירובית יכולה לעזור לך בירידת שומן כללית אך לאו דוקא בחזה ובבטן. מומלץ לבצע פעילות אירובית (הליכה/ריצה/שחיה וכדומה)של לפחות 4 פעמים בשבוע כחצי שעה עד 45 ד' בכל פעם. לגבי כאבי הגב בזמן כפיפות הבטן יתכן ואינך מבצע את כפיפות הבטן כראוי או לחילופין מס' החזרות בסט גבוה מיכולתך וכך אתה "מפצה" באמצעות הגב כאשר הבטן כבר" עייפה". 4 סטים של 20 חזרות בהחלט יכולים לעשות את העבודה. שילוב של תזונה מאוזנת , פעילות אירובית ופעילות אנאירובית באזורים המבוקשים יכולה בהחלט להביא לתוצאות הרצויות. בהצלחה
    !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה