מתאמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתאמן
    עומר
    12/03/2011

שלום, אני בן 15 מתאמן כבר חצי שנה במכון כושר מתחת לבית שלי (של הדיירים) ובזמן האחרון יש לי הרבה קליקים בגב ולחץ מסוים בגב ורציתי לשאול איך אפשר לטפל בזה או לבדוק את זה. (בדקתי כבר במכון כושר עם מדריך שראה שעשיתי את כל התרגילים בסדר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתאמן

הוספת תגובה

• מתאמן - תגובה

יעל קוריצקי
    15/03/2011

כמובן שעליך לפנות לאורטופד על מנת שיבדוק את גבך, יתכן ואתה מבצע את התרגילים לא בצורה מדוייקת, יתכן ואתה מעמיס משקל גבוה מדי שאינו תואם את יכולתך או לחילופין יתכן ואינך משתמש נכון בשרירי הבטן במהלך התרגיל ולכן מרגיש לחץ על הגב (כתוצאה מ"פיצוי" של הגב). לחילופין יתכן וכאבי הגב אינם קשורים בכלל בתרגילי חדר הכושר ולכן הייתי ממליצה לך לפנות לרפא בכל מקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

עומר
    16/03/2011

תודה רבה, אני יפנה לרופא, בקשר למה שאמרת מה אני אמור לעשות עם שרירי הבטן במהלך ההרמה של המשקולות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

יעל קוריצקי
    17/03/2011

בכל תרגיל בזמן המאמץ עליך ל"אסוף" את שרירי הבטן (כלמר להכניס את שרירי הבטן פנימה) תוך הוצאת אויר החוצה, יש לשים לב שאתה אכן מוציא אויר בזמן התרגיל על מנת לא ליצור לחץ תוך ביטני במהלך התרגיל. אמרת שיש מדריך בחדר הכושר ממליצה לך לבקש ממנו להדגים לך ולבדוק שאכן אתה מבצע את התרגילים נכון. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה