איך לשמור על המשקל?...עוד שאלה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לשמור על המשקל?...עוד שאלה..
    שיר
    15/03/2011

1) אני בת 14, 1.45 ושוקלת 40.
    אני לא שמנה אבל אני פוחדת מאוד להשמין בעתיד. האם יש לכם הצעה\עצה איך לשמור על המשקל ולא להשמין? (אולי אוכל או פעילות גופנית כולשהי)

2) יש לי גוף עם מבנה קצת מוצק עם שרירים בבטן וקצת בידיים. כשאני הולכת אני תמיד הולכת עם בטן בפנים ללא מאמץ.
    רציתי לשאול האם השרירים יכולים להיעלם או להיארס איכשהו עם הזמן והאם יש צורך בלתחזק ולשמר אותם לטווח הארוך כדי שהם ישארו?
    אם כן מה עוזר לכך ואיזה תרגילים יש לחיטוב הגוף ולשמרו?

תודה לעונים :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך לשמור על המשקל?...עוד שאלה.. - תגובה

יעל קוריצקי
    17/03/2011

פעילות גופנית ותזונה נכונה תמיד מומלצת גם לרזים שבינינו. פעילות אירובית כמו הליכה/שחיה/אופניים/ריקוד בשילוב של תרגילים לחיזוק השרירים (בצורה מתונה) יכולים לסייע לך בשמירת המשקל. כמובן שיש להמנע מאכילה של מזון מתוק וג'אנק פוד ולספק לגוף מאכלים מכל אבות המזון (ירקות,בשר,ביצים,גבינות,פירות וכדומה).
    לגבי הבטן עבודה של כפיפות בטן ארבע פעמים בשבוע (יום כן עום לא) יכולה לעזור לך לשמור על המראה השטוח של הבטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה