מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורטלאורטל12/04/2011
שלום. אני בת 14 שוקלת 52 והגובה שלי הוא 1.42 .
אני יודעת שאני צריכה להוריד במשקל 10-12 קילו. אני התחלתי לעשות ספורט 5 פעמים בשבוע. אני עושה ריצה . ברוב הגוף אני רזה אבל הבטן זו הבעיה .
יש לי 3 שאלות
1)רציתי לדעת איזה תרגילי כושר יורידו לי את הבטן.?
2)לגילי אני מאוד נמוכה. והאם שמורידים במשקל עולים בגובה?
3)מתי אוכלים ארוחה מסודרת ? אחרי פעילות גופנית או ליפני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטל - תגובה
יעל קוריצקי14/04/2011אורטל שלום, לא ציינת מה משך זמן הריצה שלך? אשמח אם תוכלי לעדכן על מנת שאוכל לבחון אם לייעץ לך ריצה או הליכה מהירה בזמן ממושך יותר. לגבי ירידה במשקל פעילות גופנית איננה מספיקה יש צורך בתזונה מאוזנת המתאימה לגילך ולנתונייך הפיזיים ובנושא זה מציעה לך לגשת באופן אישי לדיאטנית המתמחה בתזונת ילדים או לחילופין את כמובן מוזמנת לפנות לפורום השכן בנושא תזונה. מבחינת הפעילות הגופנית הייתי ממליצה לך על 4 פעמים בשבוע של הליכה מהירה (את יכולה לשלב גם ריצה כמובן) במשך 30-45 דק' (תלוי בכושר הגופני שלך). כמובן שמניעה מממתקים,מאכלים עם הרבה שומן וכ"ו יכולה לסייע לך . בנוסף, אני ממליצה לחזק את שרירי הבטן על ידי אימונים של כפיפות בטן (יום כן יום לא) כארבעה סטים של 15-20 חזרות. קחי בחשבון שאין ירידת שומן נקודתית כלמר ביצוע כפיפות בטן לא יוביל ל"בטן שטוחה" אך בהחלט יכול לסייע. היות ושאלת הבטן ה"שטוחה" עולה כאן הרבה אציין שוב שהיא תלויה באחוזי השומן בגוף, בחיזוק שרירי הבטן ובגנטיקה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)