אורטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורטל
    אורטל
    12/04/2011

שלום. אני בת 14 שוקלת 52 והגובה שלי הוא 1.42 .
    אני יודעת שאני צריכה להוריד במשקל 10-12 קילו. אני התחלתי לעשות ספורט 5 פעמים בשבוע. אני עושה ריצה . ברוב הגוף אני רזה אבל הבטן זו הבעיה .
    יש לי 3 שאלות
    1)רציתי לדעת איזה תרגילי כושר יורידו לי את הבטן.?
    2)לגילי אני מאוד נמוכה. והאם שמורידים במשקל עולים בגובה?
    3)מתי אוכלים ארוחה מסודרת ? אחרי פעילות גופנית או ליפני ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורטל

הוספת תגובה

• אורטל - תגובה

יעל קוריצקי
    14/04/2011

אורטל שלום, לא ציינת מה משך זמן הריצה שלך? אשמח אם תוכלי לעדכן על מנת שאוכל לבחון אם לייעץ לך ריצה או הליכה מהירה בזמן ממושך יותר. לגבי ירידה במשקל פעילות גופנית איננה מספיקה יש צורך בתזונה מאוזנת המתאימה לגילך ולנתונייך הפיזיים ובנושא זה מציעה לך לגשת באופן אישי לדיאטנית המתמחה בתזונת ילדים או לחילופין את כמובן מוזמנת לפנות לפורום השכן בנושא תזונה. מבחינת הפעילות הגופנית הייתי ממליצה לך על 4 פעמים בשבוע של הליכה מהירה (את יכולה לשלב גם ריצה כמובן) במשך 30-45 דק' (תלוי בכושר הגופני שלך). כמובן שמניעה מממתקים,מאכלים עם הרבה שומן וכ"ו יכולה לסייע לך . בנוסף, אני ממליצה לחזק את שרירי הבטן על ידי אימונים של כפיפות בטן (יום כן יום לא) כארבעה סטים של 15-20 חזרות. קחי בחשבון שאין ירידת שומן נקודתית כלמר ביצוע כפיפות בטן לא יוביל ל"בטן שטוחה" אך בהחלט יכול לסייע. היות ושאלת הבטן ה"שטוחה" עולה כאן הרבה אציין שוב שהיא תלויה באחוזי השומן בגוף, בחיזוק שרירי הבטן ובגנטיקה.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה