מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהעידו16/04/2011
שלום
אני בן 13 אני בגובה 1.75 מטר ובמשקל 63
יש לי שאלה..
לפני חצי שנה הייתי שמן ( ב23 קילו יותר ) והגובה שלי היה הרבה פחות
עכשיו אני מנסה לעבוד על שרירים , אבל אני לא מצליח
אני כל יום עושה 8 קילומטר ריצה.. במשך 35 דקות ( לא מהר מדי )
אני הולך לחדר כושר 4 פעמים בשבוע אבל לא גדלים לי שירים..
יש המלצות?
ומה בעיקר לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
יעל קוריצקי16/04/2011קודם כל כל הכבוד על הירידה הגדולה במשקל!!! אני יודעת שזהו תהליך לא פשוט ורק על כך מגיע לך כבוד רב! לא ציינת אילו תרגילים אתה מבצע בחדר הכושר., יש לשיב לב שבגילך לא מומלץ לעבוד עם משקלים גבוהים. אני משערת שככל שתתבגר ההורמונים יאפשרו את ה"שרירים המנופחים" להם אתה מייחל. עד אז ממליצה לך להמשיך בשגרת האימונים על מנת להפחית באחוזי השומן, להקפיד על תזונה שמספקת כמות חלבונים המתאימה לנתונייך וכמובן להמתין קצת בסבלנות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
עידו17/04/2011אני ימתין :P ואהיה סובלני :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)