אימוני כושר בזמן נטילת ראקוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימוני כושר בזמן נטילת ראקוטן
    אור
    17/04/2011

אני בן 15, גובה 1.75 ס"מ, משקל 55 ק"ג ובעבר (לפני שהתחלתי ליטול ראקוטן - 6 חודשים), התאמנתי עם משקולות. נשארו לי עוד חודש חודשיים לתרופה, וגם אחריה יהיה אסור לי להיות יותר מדי זמן בשמש, ואולי גם להתאמן עם משקולות.
    ידוע לי כי אסור להתאמן עם משקולות בזמן לקיחת התרופה, אולם אישרו לי לעשות שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, מתח וריצה עד 2000 מטר.
    בעיר שלי יש גנים עם מתקנים בהם אפשר להתאמן. נכון שזה לא המכון כושר האולטימטיבי, אבל יש שם תרגילים לחזה ולרגליים ולעוד מקומות בגוף. שאלתי היא האם מותר לי לעשות תרגילים במתקנים שם או שאסור...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מישהו?

אור
    18/04/2011

?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו? - תגובה

יעל קוריצקי
    20/04/2011

המתקנים שקיימים בחוץ עובדים על משקל הגוף ומאמצים לא פחות מאימון משקולות "רגיל", לכן במידה ואסרו עליך להתאמן בזמן נטילת התרופה לא כדאי שתיקח סיכון, בכל אופן כדאי שתתיעץ עם רופא הילדים שלך. הרבה בריאות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה