חוזק גופני לילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוזק גופני לילד
    שוש
    29/12/2007

הבן שלי די חלש לעומת חבריו בני גילו, תמיד כשהוא משחק עם חבריו במשחקי מכות הוא המנוצח, אני יודעת שזה לא טוב אולי בכלל שיש משחקים כאלו אבל עובדה שזה חלק מהמשחקים שהוא משחק עם חבריו, יש לו גם חבר טוב שמגיע אלינו הביתה אני משתדלת להעסיק אותם בכל מיני משחקים אבל בסוף הרבה פעמים הם משחקים במכות אמנם לא מכות ממש, אפשר לקרוא כזה יותר משחק כוחות למי יש יותר כוח להפיל את השני ולהחזיק אותו עד שהוא נכנע, תמיד החבר מצליח לנצח אותו ואני יכולה לראות אותו יושב על הבן שלי עד כמה שזה לא נעים לי לראות אני מתאפקת לא להתערב, גם הבן שלי לא רוצה בשום אופן שאתערב.
    השאלה מה אפשר לעשות לתת לו יותר חוזק שהוא לא יהיה תמיד החלש, אני בטוחה שזה גם יתן לו יותר בטחון עצמי בכלל.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוזק גופני לילד

הוספת תגובה

• תשובה

יניב מימון
    31/12/2007

הייתי ממליץ לשלוח את בנך ללמוד אומנות לחימה מסוימת,זה יקנה לו כוח,גמישות וביטחון עצמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה