חיטוב הגוף ועלייה במסת השריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוב הגוף ועלייה במסת השריר
    דניאל
    10/05/2011

שלום,
    אני בן 14 שוקל 55 ק"ג וגובהי 1.73 ס"מ.הגוף שלי די רז אך יש לי שומן בחלק התחתון של הגוף בעיקר במותניים,מה אני יכול לעשות בשביל לשרוף את השומן מהאזור?
    בנוסף לכך,אני רוצה לפתח שרירי ידיים חזה... וגם קוביות בבטן מה אני צריך לעשות בשביל כל זה ובאיזה תדירות.......(סטים,מס' תרגילים).
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיטוב הגוף ועלייה במסת השריר - תגובה

יעל קוריצקי
    11/05/2011

לא ניתן ל"שרוף" שומנים באזורים מסויימים, ירידה באחוזי השומן מתבצעת בכל הגוף (לא תמיד דוקא באזורים שהיינו רוצים). על מנת לחטב את הגוף ולפתח את שריריו יש צורך לבצע פעילות גופנית שמשלבת עבודה אירובית (ריצה/הליכה/שחייה/אופניים וכדומה) ופעילות אנאירובית שכוללת עבודת חיזוק עם משקולות. כמובן שבמקביל חשוב לשמור על תזונה מאוזנת שאינה כוללת שומנים רבים וכוללת כמות חלבונים מספקת ואת כל מרכיבי המזון. אם אינך רשום לחדר כושר או למסגרת כלשהי פעילות של מתח, שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, סקווטים וכד' בהחלט יכולה לעזור לך בהשגת יעדיך. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה