בעיית מוטוריקה וקאורדינציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית מוטוריקה וקאורדינציה
    ליר
    03/06/2011

שלום,אני בן 17 וכל החיים היו לי בעיות קורדינציה ומוטוריקה,גרוע בכל מה שקשור לשימוש בידיים וברגליים..לפעמים פעולות כה בסיסיות אצלי עדיין מבוצעות ברשלנות מוחלטת.
    אתה יכול אולי להמליץ לי על איזה תוכנית מסויימת שתעזור לי לפתח את הקאורדנציה והמוטוריקה?זה ברור שיש אנשים שיש להם את זה ואנשים שפחות .אבל אני ממש מתנהג כבן אדם בעל "שתי ידיים שמאליות"..
    מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך ,תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיית מוטוריקה וקאורדינציה - תגובה

יעל קוריצקי
    05/06/2011

הייתי ממליצה לך לפנות לרופא המשפחה שלך על מנת שיפנה אותך לבעלי מקצוע המתמחים בתחום זה. יש מגוון רחב של אביזרים ותרגילים שיכולים לשפר מאד את הקאורדינציה והמוטוריקה אך זה מצריך עבודה עם בעל מקצוע המתמחה בתחום . המון הצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ליר
    05/06/2011

תראי, זה לא דבר שאני לא מסוגל להעביר איתו את היום בשביל ללכת לבעל מקצוע ולשלם לו.
    פשוט ביקשתי כמה תרגילים או פעולות שאוכל לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

יעל קוריצקי
    07/06/2011

הי ליר, ברור לי כי אתה יכול לחיות עם זה ושלא מדובר בבעיה "רצינית" יחד עם זאת היות ופנית בנושא סימן שבאיזשהו מקום זה כן מפריע לך ולכן אני עדין ממליצה על בדיקה מקצועית כי לפעמים בתרגול יום יומי ניתן להגיע לשיפור גדול בנושא של קארדינציה ושיווי משקל. די קשה לתת תרגילים לתחום הזה דרך המייל מבלי לראות את הבעייה ומבלי שתראה את אופן ביצוע התרגילים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה