לניסים בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לניסים בבקשה
    מייק
    09/06/2011

שלום ,
    אני מאמן נער ב17 1.84 ושוקל 64 קילו , הבחור רצה שרק אני אאמן אותו .הבעיה היא : שהוא שחקן כדורגל , ואני לא מבין כלום בזה . אני מבין שכדי לאמן מישהו שמתמחה בספרוט מסויים צריך לתרגל את התנועות הספציפיות של אותו ספורט. אך מעבר לזה אשמח ללמוד קצת יותר .
    הוא היה חודש במנוחה של הרגליים כך ביקש המאמן שלו . הוא משחק בקבוצה שנים כבר , 4 פעמים בשבוע , ובשבת משחק. רציתי לתת לו תרגילים שבאים מהכדורגל , כוח מתפרץ , על מחזרוי גם , תרגילים מורכבים אך הוא אמר שהוא לא רוצה את זה , כי זה מה שהם עושים בקבוצה עם המאמן , הוןא התעקש לעבוד על פיתוח כוח ומעט היפרטרופיה . אז נתתי לו AB , של כוללים בערך 29 סטים כל אחד . תרגילים מורכבים אך גם מבודדים : תאומים על רגל 1 עם משקל , פשיטת ברך , וכפיפת ברך , נתתי לו גם לאנג' עם רגל קידמית על הבוסו. וכל התרגילים ב12 חזרות , עד דקה וחצי מנוחה ,
    מה אתה חושב ?
    אשמח לעזרה , אני צריך לאמן אותו בקרוב , אז רציתי גם שתעזור לי : מה לעשות לו בזמן האימון (אני מפחד שירגיש כאילו הוא מתאמן עם הקבוצה , זאת אומרת על אותו סיגנון)

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לניסים בבקשה

הוספת תגובה

• ניסים אני עדיין מחכה לתשובתך בבקשה

מייק
    30/06/2011

תודה זה דיי דחוף , או זה היה דיי דחוף , אבל בכל זאת אני רוצה לקבל כבר תשובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה