מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לניסים בבקשהמייק09/06/2011
שלום ,
אני מאמן נער ב17 1.84 ושוקל 64 קילו , הבחור רצה שרק אני אאמן אותו .הבעיה היא : שהוא שחקן כדורגל , ואני לא מבין כלום בזה . אני מבין שכדי לאמן מישהו שמתמחה בספרוט מסויים צריך לתרגל את התנועות הספציפיות של אותו ספורט. אך מעבר לזה אשמח ללמוד קצת יותר .
הוא היה חודש במנוחה של הרגליים כך ביקש המאמן שלו . הוא משחק בקבוצה שנים כבר , 4 פעמים בשבוע , ובשבת משחק. רציתי לתת לו תרגילים שבאים מהכדורגל , כוח מתפרץ , על מחזרוי גם , תרגילים מורכבים אך הוא אמר שהוא לא רוצה את זה , כי זה מה שהם עושים בקבוצה עם המאמן , הוןא התעקש לעבוד על פיתוח כוח ומעט היפרטרופיה . אז נתתי לו AB , של כוללים בערך 29 סטים כל אחד . תרגילים מורכבים אך גם מבודדים : תאומים על רגל 1 עם משקל , פשיטת ברך , וכפיפת ברך , נתתי לו גם לאנג' עם רגל קידמית על הבוסו. וכל התרגילים ב12 חזרות , עד דקה וחצי מנוחה ,
מה אתה חושב ?
אשמח לעזרה , אני צריך לאמן אותו בקרוב , אז רציתי גם שתעזור לי : מה לעשות לו בזמן האימון (אני מפחד שירגיש כאילו הוא מתאמן עם הקבוצה , זאת אומרת על אותו סיגנון)
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסים אני עדיין מחכה לתשובתך בבקשה
מייק30/06/2011תודה זה דיי דחוף , או זה היה דיי דחוף , אבל בכל זאת אני רוצה לקבל כבר תשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)