ספורט ללא תוצאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט ללא תוצאה
    נטע
    09/06/2011

שלום,
    אני בת 15, גובהי- 1.70 ומשקלי 69 קילו.
    בחמשת הימים האחרונים אני כל יום עשיתי הליכה (פלוס קצת ריצה) במשך יותר מ40 דקות. אני אוכלת בריא ולא אוכלת דברים משמינים (אני אוכלת גם הרבה פירות ביום-יום)
    הקטע הוא, שלא הרזיתי שום דבר.... ואני די מאוכזבת מהתוצאה... זה מוציא לי את החשק להמשיך לעשות ספורט.
    תוכלו לומר לי מה קורה? מה אני יכולה לעשות? האם אכילת הרבה פירות ביום לא טובה? כי היא משביעה טעימה ומתוקה...
    תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט ללא תוצאה

הוספת תגובה

• נ.ב

נטע
    09/06/2011

יש פעמים (מעטות) שקורה שאני אוכלת כארוחת צהריים סלט פירות גדול- ככה שזה משביע (אם המידע הזה עוזר..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחכתי להגיד שכרגע אני 1.71

ניסן
    10/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב - תגובה

יעל קוריצקי
    14/06/2011

נטע שלום,
    אכילת פירות מאד מטעה שכן מצד אחד זה נחשב מאד בריא אך מנגד יש בפירות כמות קלוריות די גבוהה. יש לשים לב גם אילו פירות את אוכלת כי למשל בענבים/אבטיח וכדומה יש המון סוכר לעיתים יותר ממתק ולכן הייתי ממליצה לך להגביל את כמות אכילת הפירות ל2-3 פירות ביום ולשים לב שזה יהיה תפוח או אגס.
    ציינת שאינך אוכלת "שטויות " וזה מבורך אך לא ציינת מה את כן אוכלת ואילו כמויות , צריך לשים לב שאת אוכלת מכל אבות המזון ולא מפריזה בכמות הפחמימות.
    אכילה נכונה ופעילות גופנית הם המתכון הבטוח לירידה במשקל. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה