מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרכבת עדשות מגע יומיות בידיים רטובותאסף סופר22/05/2016
שלום,
אני מרכיב עדשות מגע יומיות רכות. רציתי לדעת אם חייבים לנגב את הידיים לפני הרכבת העדשות? או שאין מניעה להרכיב אותם עם ידיים רטובות (לאחר שנשטפו היטב בזרם מי ברז).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרכבת עדשות מגע יומיות בידיים רטובות - תגובה
דודו ראובן22/05/2016אסף שלום,
מי ברז אינם משתלבים טוב עם עדשות רכות.
סלין כן.
החומר בו מגיעות העדשות הוא חומר תקין.
יש לנקות ולייבש ידיים ואז להרכיב ישירות מהאריזה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרכבת משקפיים ביום יום, אשמח לתשובהרועי20/05/2016
שלום,
רציתי לדעת. יש לי מספר 0.75 בעין אחת וצילינדר 1.5
ובעין שניה צילינדר 1.5
האם יש השפעה אם אני מרכיב משקפיים לאורך היום או בכלל לא?
ומה ההמלצה מבחינת הרכבת משקפיים, עד כמה מומלץ להרכיב?
כי מצד אחד אני לא רוצה לפגוע בעיניים ומצד שני לא רוצה להרגיל את העיניים לראייה בלי משקפיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרכבת משקפיים ביום יום, אשמח לתשובה - תגובה
דודו ראובן22/05/2016רועי,
ישנם אנשים שיסבלו מכאבי ראש, עייפות או טשטוש וחוסר נוחות.
ישנם כאלה שלא.
זה סובייקטיבי.
אם אחת מתופעות אלו מוכרת לך אז יש סבירות שכדאי להרכיב.
ממליץ להיבדק ולקבל המלצה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המרת מספר לעדשות מ צילינדר לרגיליורם15/05/2016
המספר שלי בימין הוא - 3.75 עם צילינדר - 0.75
ובשמאל - 1.75 עם צילינדר - 0.75
איזה מספר אני צריך בשביל עדשות ללא צילינדר?
כלומר לאן לעגל את הרבע צילינדר הנוסף לעוד רבע מספר או להתעלם?
זה כבר די קרוב ל 4 כך שאולי צריך אפילו להוריד מספר?
ועוד משהו
כמובן שהעלאת רבע מספר לא תחליף מלא ל צילינדר
אך עד כמה זה כן תקף? אמין? באיזור של 80% או פחות
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המרת מספר לעדשות מ צילינדר לרגיל - תגובה
דודו ראובן16/05/2016יורם שלום,
תאורייה ומעשית לחוד.
המרה פשוטה זה -3.75 לימין ו 2 לשמאל (בהנחה שאתה קצר רואי)
מעשית, בהחלט יהיה מצב בו תראה מטושטש, או כאבי ראש או שניהם.
הראיה סובייקטיבית, כמו כן זוויות שונות של צילינדר ישפיעו בצורה אחר.
מומלצת בדיקת התאמה וזוג נסיון לפני שתרכוש לתקופה ארוכה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות מולטיפוקל ובעיית ראיה מול המחשבשיר14/05/2016
כאשר אני עובדת מול המחשב עם משקפי המולטיפוקל אני לא רואה טוב. אני מרימה את הצוואר על מנת למצוא את הזוית הנוחה לראייה.
האם יש פתרון לבעיה הזו?.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מולטיפוקל ובעיית ראיה מול המחשב - תגובה
דודו ראובן16/05/2016היי,
החלק לראיה לקרוב אכן נמצא בחלק התחתון של העדשה.
כדי לשפר מומלץ:
1. מסך גדול.
2. מסך נמוך ככרל האפשר
3. כיסא גבוה ככל האפשר
4. לשבת רחוק יותר מהמסך
ארבעת הפעולות מאפשרות ניצול מירבי של שטח הביניים
במידה וזה לא מספיק מומלץ משקפי אופיס למשרד ומולטיפוקל ליתר היום.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להשתמש בעדשות רגילות עם צילינדר 0.75?דנה13/05/2016
שלום,
רציתי לשאול האם ניתן להרכיב עדשות מגע רגילות חודשיות אם יש צילינדר של 0.75? הבנתי שעד מס' 1 זה אפשרי.. האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להשתמש בעדשות רגילות עם צילינדר 0.75? - תגובה
דודו ראובן22/05/2016היי,
ברוב המקרים זה לא יהיה טוב ותראה עם טשטוש מטריד.
התאמת עדשות מגע דורשת דיוק, נסיון ובד״כ נדרש זוג לנסיון עם ביקורת
של גורם מוסמך.
ממליץ בחום שלא תנסה להתאים לבד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוצר ראיה גבוה עם מספרים שוניםירון03/05/2016
לפורום שלום.אני קצר רואי מלידה יש לי הפרש ענק במספריים של עדשות המשקפיים.עין ימין המספר -10ועין שמואל המספר -22. ההפרש הזה מפריע לי בראיה וגם מבחינת המראההנבט דרך המשקפיים עין שמואל נראת קטנה יותר מעין ימין ועדשת המשקפיים הרבה יותר עבה מהעדשה של עין ימין.האם ניתן לצמצם את ההבדלים במראה של העיניים.ומה הסיבה להפרש החריג בין שתי העיניים . בברכה ירון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוצר ראיה גבוה עם מספרים שונים - תגובה
דודו ראובן05/05/2016שלום,
הקטנת הבבואה נובעת משני גורמים.
המספר-ככל שגבוה יותר יש הקטנה של האזור מאחורי העדשה במידה רבה יותר.
מרחק מהעין- ככל שהעדשה רחוקה מהעין ההקטנה גדולה יותר.
בעיה נוספת היא גודל תמונה.
הפרש כזה יוצר הבדל בגודל התמונה שהמוח מקבל - ולעיתים המוח לא מסתדר עם זה ודוחה תמונה מעין אחת.
הפתרון הטבעי זה עדשות מגע (קשות במקרה זה )
במידה ולא אפשרי משקפיים עם תיקון חלקי בעין אחת. ומלא בשניה.
לעיתים תיקון מלא עובד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איציק שבח - בהמשך לשאלתי הקודמתמנחם02/05/2016
שלום איציק, ראשית תודה רבה
כתבת ש"כל מינוס חצי צילינדר שווה ערך למינוס רבע מספר"
אך האם מוסיפים את הרבע מספר או מחסירים את הרבע מספר?
כלומר: אם לצורך העניין המספר הוא, נניח, מינוס 3 עם צילינדר מינוס חצי.
אם כך המספר החדש הוא 3.25, או 2.75?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איציק שבח - בהמשך לשאלתי הקודמת - תגובה
איציק שבח08/05/2016-3.25
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת אחרונה לאיציק שבח
מנחם08/05/2016איציק, תודה רבה.
האם העובדה שהמרשם החדש "מגדיל" את המספר, לא יגרום לעיניים להתרגל למספר גבוה יותר, ותהיה בעיה במעבר בין המשקפיים והעדשות?
תודה רבה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת עדשה אחת במשקפי ראייה לאחר ניתוחרוביק02/05/2016
שלום רבלאחר ניתוח,
האם עדשת משקפי ראייה שמחליפים לאחר ניתוח יכולה להיות בעלת עובי שונה מזה של העדשה השנייה (שאותה לא מחליפים)? רוביק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת עדשה אחת במשקפי ראייה לאחר ניתוח - תגובה
איציק שבח02/05/2016עובי העדשה נקבע לפי הכח של העדשה, אם קיים הפרש בין 2 העיניים, יתכן הבדל בעובי העדשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המרת מספר משקפיים ועדשות מגע - שאלהמנחם02/05/2016
שלום רב,
אני לובש משקפיים ויש לי צילינדר נמוך מאוד של חצי ו-1 בעיניים בהתאמה.
בזמנו אופטומטריסט הרכיב לי עדשות מגע הלוקחות בחשבון את הצילינדר שיש לי.
כעת אני רוצה לעבור לדגם חדש של עדשות מגע שאין בסדרה שלו עדשות טוריות.
מבלי להיכנס למספרים ספציפיים, באיזה אופן ניתן לחשב את המספרים מחדש כך שהעדשות הלא-טוריות ייתנו מענה לצילינדר בצורה הכי טובה?
ברשותי מספר המשקפיים גם כן.
אשמח לעזרתך, תודה, מנחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המרת מספר משקפיים ועדשות מגע - שאלה - תגובה
איציק שבח02/05/2016כל מינוס חצי צילינדר שווה ערך למינוס רבע מספר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקפיים של אוליבר פיפלסרחל13/04/2016
האם יש יתרון למשקפי שמש מתוצרת חברה זו שהומלצה לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקפיים של אוליבר פיפלס - תגובה
איציק שבח17/04/2016מבלי להתייחס למותג ספיציפי,
היתרונות שיש לבדוק במשקפי שמש, מעבר להיותם מסנני קרינה, שזה חיוני וחובה לפי התקן לייבא, ומעבר לאיכות המסגרת, נוחותה, משקלה ויופיה,
+הניקין האופטי של העדשות. (כמה טוב רואים דרכם?)
+נוכחות מקטב פולורואיד, שמפחית סינוור,
+ציפוי אנטירפלקס פנימי, לחדות מקסימלית.
+גוון מתאים לשימוש המבוקש.
וזאת מעבר לשיקולים הכספיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש במשקפיים חדשות כאבי ראש במשקפיים חדשותאורי06/04/2016
בוקר טוב
התאמו לי שמשקפיים חדשות -4.75 ו-4.5 (מינוס)
הייתי אצל 4 אופטיקאים - אצל כל אחת קבלתי אותם מספרים ואותו PD.
קניתי 4 משקפיים וכולם גורמים כאב ראש שאינו חולף גם אחרי שבועות.
לא יכולים לתקן את המצב.
האם יש מומחים למקרים קשים כאלה במרכז ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש במשקפיים חדשות כאבי ראש במשקפיים חדשות - תגובה
איציק שבח06/04/2016מה היה לך לפני כן?
האם היה לך כאבי ראש עם המשקפים הקודמים?
האם אתה סובל מתופעות ראייה נוספות?
לפעמים, המספר האמיתי שמוצאים בבדיקה רק מקצין בעיה אחרת.... כמובן, הכי טוב להבדק אצל מומחה ולחפש איפה הבעיה ולא לעשות אותו דבר 4 פעמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבדקתי אצל רופא ללא ממצאים.
אורי07/04/2016מספר גדל ב-0.75
נבדקתי אצל רופא ללא ממצאים.
לא היו כאבי ראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבדקתי אצל רופא ללא ממצאים. - תגובה
איציק שבח07/04/2016בן כמה אתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבדקתי אצל רופא ללא ממצאים
אורי07/04/201648
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבדקתי אצל רופא ללא ממצאים - תגובה
איציק שבח10/04/2016עלייה במספר בגיל כזה היא קשה וכמעט בלתי אפשרית, הייתי ממליץ לך להתיעץ עם אופטומטריסט כדי להפחית במספר לפחות ברבע או חצי מספר ולשקול משקפי מולטיפוקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש במשקפיים חדשות כאבי ראש במשקפיים חדשות - תגובה
דודו ראובן10/04/2016הי אורי,
האם תוכל לתת רקע של מה היה קודם?
האם אתה משתמש גם בעדשות מגע?
אם כן - באיזה תדירות.
האם יש לך היום משקפיים ישנים נוחים?
מה המספר שלהם?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרקע של מה היה קודם
אורי11/04/2016בוקר טוב
היה -4 בשתי עיניים כ-25 שנה.
לא יכול להשתמש בשום עדשות מגע כי עיניים מאוד אלרגיות - לים שני כבר דלקת.
אומנם ראייה בעדשות מגע היא מושלמת ללא תופעות לוואי כך שתמיד חשדתי כי בעיה האמיתית היא לתאם מסגרת/מוקדים לצורת הפנים שלי.
לא נשארו לי משקפיים משנים קודמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרקע של מה היה קודם - תגובה
דודו ראובן11/04/2016היי,
יש מקרים בהם, גם אם הפציטנט רואה מצוין עם מספר -4.5 הוא לא יוכל להרכיב מספר כזה בנוחות.
במקרים כאלה נהוג להפחית מעט מהמספר תוך ויתור מסוים על חדות מקסימלית.
ישנם מקרים אחרים שבהם ההסתגלות קשה עקב מבנה העדשה. העדשות הדקות נוטות ליצור תחושה שונה בהיקף ואם שטח העדשה גדול אז יתכן מצב של חוסר הסתגלות.
במקרים כאלה יש צורך או במסגרת צרה יותר או בעדשות עם תכנון אחר (יש להתיעץ עם האופטומטריסט על עדשות ספריות לעומת אספריות).
המקרה הנפוץ האחרון הינו התאמה על מסגרת עם התעגלות סביב הפנים או לחילופין התאמת מוקדים לא במקום. שני המקרים וביחוד האחרון יגרום לחוסר נוחות.
מכיוון שלא הסתגלת כמה פעמים אני נוטה לחשוב שהבעיה נובעת מאחת משתי הסיבות הראשונות ולא בעית מוקדים.
אינני יכול להמליץ בדפי הפורום על מישהו מסוים אולם ישנם לא מעט בעלי מקצוע שמכירים היטב את הבעיות והפתרונות.
במידה וגילך מעל 42 עלולה להיות בעיה נוספת של שילוב עלית מספר עם ראיה לקרוב. הסתגלות במקרה הזה אכן בעייתית ונוטה להיות קשה עבור אנשים שעובדים לקרוב.
תחזור למתאים המשקפיים. ונסה לפתור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה !
אורי12/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות חדשות גורמות לעיוות ראיה וסחרחורתצביקה29/03/2016
שלום.
רכשתי משקפי ראייה
עדשות ללא שינוי 4.5- .ללא צילינדרים.
אך מרגישה עיוות ראיה וכאבי ראש.ניסית שבוע
שם מסחרי של אדשות CU6.
אודה אם תמליצו לי אל חנויות אופטיקה שניתן לרכוש בהם
עדשות איכותיות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות חדשות גורמות לעיוות ראיה וסחרחורת - תגובה
איציק שבח30/03/2016כל חברה מוכרת תספק אותך עם עדשות איכותיות , שאל בחנויות על סוגי העדשות שהם משווקים. החברה שציינת לא מוכרת לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות למשקפייםצביקה29/03/2016
שלום.
רכשתי משקפי ראיה ברשת אופטיקנה.
המספרים נשארו ללא שינוי.ללא צילינדרים 4.5-
אדשות בשם מסחרי CU6.
אך לא יכולה להתרגל.מקבלת עיוות ראיה וסחרחורות..
באיזה חנויות אופטיקה ניתן לרכוש עדשות איכותיות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות למשקפיים - תגובה
דודו ראובן29/03/2016הי צביקה,
האם מדובר בעדשות מולטיפוקל? או משקפיים רגילים?
במידה וזה מולטיפוקל-נסה לחזור לחנות- אם עברו מעל שבועיים ולא הסתדרת ואין מגמת שיפור אולי יהיה צורך בכיוון המשקפיים או נסיון עם עדשות אחרות. זה הליך מקובל בד״כ במידה ולא מסתגלים לעדשות משולבות לקרוב ורחוק.
במידה ואלה עדשות חד מוקדיות ולא מורכבות (מולטיפוקל ) יש לוודא התאמת מוקדים נכונה+ישיבה של המסגרת. לעיתים, אחד מגורמים אלו גורמים לסחרחורת ויש לתקן.
לגבי סוג העדשות - מכיוון שאינני מכיר אותו אז לא אוכל לתת חוות דעת.
יש הרבה חנויות מקצועיות וטובות והדרך הנכונה היא לנסות ולהצליב המלצות של מכרים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדות ריאייה עין שמאל בבדיקה עינייםיוסי11/03/2016
שלום ליתר דיוק רשום שמאל 6\10 ימין 6\66 ובנוסף שמאל C P H 6\7.5 מה זה אומר ואם יש צורך בהמשך טיפול אוו שזה לא משמעותי בשלב הזה אני לא מרכיב מישקפיים ולא עדשות מגע בזמן הבדיקה בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדות ריאייה עין שמאל בבדיקה עיניים - תגובה
איציק שבח13/03/2016שלום, בשמאל יש לקות קלה שלא מורגשת בגלל שעין ימין רואה סביר. גם אם תרכיב משקפיים יכול להיות שלא תרגיש בהבדל. אני מציע לך לערוך בדיקה אצל אופטומטריסט ושיתן לך להרגיש בהבדל עם/בלי משקפיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל מינימאלי לבדיקת עיניים לילדיםרובי10/03/2016
אבקש לדעת באיזה גיל מותר לאופטומטריסט לבדוק עיניים לילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל מינימאלי לבדיקת עיניים לילדים - תגובה
איציק שבח13/03/2016אין גיל מוגדר, אבל מקובל לשלוח לרופא ילד צעיר שבבדיקה לא משתף פעולה ונסמכים על בדיקה אובייקטיבית, הבדיקה הזו כוללת מתן טיפות עיניים להרחבת אישונים. שכיום, רק רופא יכול לתת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי על גיל מינמאלי
רובי17/03/2016האופטומטריסט מתעקש שלפי החוק אסור לו לבדוק ילדים מתחת לגיל 10. קראתי את חוק האופטומטריה ואכן כתוב שאסור לאופטומטריסט לבדוק ילד. לא כתוב מאיזה גיל מותר לאופטומטריסט לבדוק. יש מישהו שיכול לעשות לי סדר בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)