פורום אופטיקה, משקפיים, עדשות מגע - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר גבוה
    מיכל
    26/11/2015

הבת שלי היום בת שש וחצי. יש לה מספר מינוס שמונה ורבע ומינוס שש ורבע.
    האם זה אומר שעד גיל 18 היא תהיה פתאום -23 -24 .מספרים כאלו גבוהים ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר גבוה

הוספת תגובה

• מספר גבוה - תגובה

איציק שבח
    26/11/2015

אי אפשר לצפות לגמרי את התוצאה הסופית אבל, מרשם גבוה וקיצוני, נגרם לא רק בעקבות "עליה" נורמלית , אלא ובעיקר מבעיה מולדת.
    אני מאמין שבמעקבים של השנים הקרובות תהיה לך פחות או יותר הערכה,
    אבל ציפייה מדוייקת אי אפשר לתת כלל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות מדוקקות
    מיכל
    26/11/2015

לבת שלי יש משקפיים . עין אחת מינוס שבע ועין שניה מינוס שמונה.
    . רציתי לשאול האם יש הבדל משמעותי במחיר בין עדשות דקות 1.67 לבין עדשות יותר דקות ? ?
    ועוד שאלה . כאשר עושים עדשות דקות האם עדיין רואים את העובי האמיתי של העדשה מהצד ? ? ואם אני עושה עדשות יותר דקות מ 1.67 האם הן יראו יותר דקות בצדדים או שהעובי בצדדים נשאר אותו הדבר ?
    האם בכלל שווה לעשות עדשות יותר דקות מ ה 1.67 ??

לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מדוקקות

הוספת תגובה

• התאמת משקפיים חדשות לקצר רואי מאד
    נילי
    19/11/2015

לפורום שלום.חברי קצר רואי מאד מרכיב משקפיים עם עדשות מספר -23 ו-24.5.העדשות העבות משנות את מראה פניו סביב המשקפיים.העיניים נראות קטנות מאד ורחוקות מוקפות בעיגולים שהעדשות החזקות יוצרות.בקיצור המשקפיים מדגישות את קוצר הראיה הגבוה מאד שלו.אנו רוצים את המלצתכם לרכישת משקפיים חדשות שידגישו כמה שפחות את אפקט קוצר הראיה שלו.איזה מסגרת ועדשות לבחור והעלות של משקפיים כאלה להערכתכם. ברכה נילי..

הוספת תגובה

• התאמת משקפיים חדשות לקצר רואי מאד - תגובה

דודו ראובן
    22/11/2015

היי,

אכן זהו מרשם יוצא דופן.
    הקטנת העין נובעת מהמספר הגבוה בשילוב המרחק מן העין בו מונחת העדשה.
    רצוי שהמסגרת תהיה קטנה ככל האפשר.
    עיגול או אליפסה קטנים בגודל 45-47 מ״מ לדוגמא.

רצוי שהעדשה תהיה קרובה יותר לעין (ללא מגע עם הריסים כמובן)
    ישנן עדשות שהקצוות שלהן יחסית דקות והדיאופטריה יצוקה למרכז העדשה.
    למיטב זכרוני - רודנשטוק וצייז עוסקות בנושא.
    אנטי רפלקס-צפוי מונע השתקפויות- חובה.
    אינדקס גבוה - חובה

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שריטות או ירידה של הציפוי במשקפיים
    יוסי
    15/11/2015

האם שריטות על גבי המשקפיים או ירידה של הציפוי במקום מסויים במשקפיים, אשר נראה כמו עננים, עלול לגרום לנזק לעיניים?

הוספת תגובה

• שריטות או ירידה של הציפוי במשקפיים - תגובה

דודו ראובן
    16/11/2015

היי,

נזק - לא .
    תחושת עייפות ומאמץ בעיניים . בהחלט כן.
    ראיה דרך עדשה שרוטה, לא צלולה, מעוותת גורמת לעייפות ולעיתים לכאב ראש.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וירוס
    שלומי
    12/11/2015

לפני שבועיים הייתי אצל רופא עיניים בגלל שריפה וכאבי עיניים..הוא אמר זה דלקת ורשם לי שני סוגי טיפות
    אופולקס ולודקסמיל...לקחתי במשך עשרה ימים אך ללא שיפור...חזרתי שום לרופא בדק שוב ואמר שזה וירוס וזה לוקח
    זמן ורשם לי רלסטט..השאלה שלי האם יש הבדל בין דלקת לוירוס..האם יש קשר לכאבי ראש,מין לחץ במצח.. וכמה זמן יכול להימשך מצב כזה בעיניים.??
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    וירוס

הוספת תגובה

• וירוס - תגובה

איציק שבח
    12/11/2015

דלקת נגרמת בין היתר, מוירוס.
    יתכנו בעיות כאבי סינוסים כשיש דלקת חריפה או רחבה.
    כדאי לשאול בפורום רופא עיניים הסמוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות למשקפיים
    פזית
    09/11/2015

מולטיפוקל בשם לייף של רודנשטוק. האם הן מוכרות? קיימות? בהרבה תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    עדשות למשקפיים

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה

פזית
    10/11/2015

האם אני צריכה לקבל את כרטיס העדשות יחד עם העדשות והאם על העדשות חייב להיות מוטבע הסימול R של רודנשטוק. אם לא- האם יש עילה לביטול ההזמנה עליה שילמתי הון תועפות? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה - תגובה

איציק שבח
    11/11/2015

יש עדשות לייף 2 של רודנשטוק
    וכן, את צריכה לקבל כרטיס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה כרטיס עדשות?

מייקי
    16/02/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה כרטיס עדשות? - תגובה

איציק שבח
    30/03/2016

מדובר על תעודה המעידה כל מקוריות של העדשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילנדר
    בוקי
    07/11/2015

לאחרונה לאחר עשר שנים עברתי אופטומטריסט.מזה שנים לא החלפתי משקפים כי מספר נשאר. בדיקה אחרונה בצעתי לפני ארבע שנים דובר על להתחיל לחשוב על מולטיפוקל לקראת הפעם הבאה.
    לבסוף החלטתי אצל האופטומטריסט החדש ללכת על 2. זוגות קריאה ולמרחק.סובל מגיל צעיר מקוצר ראיה מיופיה.
    הבעיה שלי היא כזו אני זכרתי שיש לי צילינדר בשתי העינים לאחר בדיקה ראיתי את המספרים להכנה והיה נדמה לי שבעין אחת לא שמו צילינדר בשלב זה לא שתפתי בחששותוי וגם כשהגעתינ כבר הבייתה ועוד יכולתי לעצור הכנת משקף התלבטתי כי אמרתי אולי אני טועה.
    בצעתי ברור מול אופטומטריסט קודם ואמר שיש צילינדר בשתי העינים.
    בבדיקת המשקפים הישנות המכשיר אצל האופטומטריסט החדש מראה צילינדר רק בעין שמאל .
    כשבאתי לאסוף את המשקפים שיתפתי את האופטומטריסט והוא אמר אין לך צילינדר בעין ימין הוא לא הציע לבדוק שוב הוא היה די בטוח בעצמו.
    כשבצע את הבדיקה הידנית לא זוכר אם ניסה עם צילינדר בעין ימין אני יודע שהם שמים על עדשת הבדיקה עדשה שמחזיקים ביד וזו בדיקת הצילינדר.
    הוא בקש ללכת שבועים עם המשקפים ובשום אופן לא לחזור לישנות הוא גם בצע בדיקת ראיה במקום עם הזוגות החדשים וראיתי טוב.
    עבר שבוע וחש אי נוחות בעין ימין שבה אמור להיות צילינדר למרות שלדעתם לא היה לי בזוג הישן שהבאתי.
    השאלה האם מכשיר אוטמטי יכול לפספס צילינדר למרות שבעין שמאל כן גילה?
    האופטומטריסט העדן אמר שבמחשב כתוב שיש צילינדר בעין ימין האם יש מצב שהכינו לי את המשקפים פיספסו ולא שמו והאופטמוטריסט החדש צודק?
    אני מתכוון להקשיב לו וללכת עם המשקפים שבועים מה לעשות אם עדין תהיה הרגשה של אי נוחות בעין ימין?

לקביעת תור
    סגירה
    צילנדר

הוספת תגובה

• צילנדר - תגובה

איציק שבח
    07/11/2015

צילינדר יכול להיות להשתנות במשך הזמן ויתכנו שינויים .
    גם השינוי בצילינדר יכול לגרור תחושה של "מריחה" בשלב הראשון.
    לכן, עצתי אליך, שתרכיב את המשקפיים בלי להתעמק באופי השינוי, כך יהיה לך יותר קל להתרגל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בוקי
    07/11/2015

אציק לא ממש ענית לי ישירות על השאלות ששאלתי אז אשאל שוב יותר ממוקד.
    אני יודע וזוכר שהיה לי צילנדר בעין ימין. האופטומטריסט הישן מאשר זאת אך בבדיקה של הזוג הישן אצל האופטומטריסט החדש במכשיר הוא לא רואה צילנדר בעין ימין.
    אני נורא חושש שהלכתי עשר שנים עם צילנדר בעין ימין וכעת הורידו לי אותו והחששות שלי התחזקו כי באמת חש אי נוחות בעין ימין.
    אז אני שוב שואל האם המכשיר שבדקו בו את הזוג משקפים הישן יכול לפספס צילנדר למרות שכן גילה צילנדר בעין שמאל או שהאופציה שאופטמוטריסט קודם רשם לי צילנדר אך שהכינו את המשקפים הכינו בלי ובעצם הלכתי עשר שנים בלי צילנדר בעין ימין מה פה יותר הגיוני.
    שאלה נוספת האם בבדיקה ידנית של האופטומטריסט הוא תמיד בודק צילנדר גם אם הבדיקה של הזוג הישן מראה שאין צילנדר?
    ושאלה אחרונה מה לעשות מפה והלאה אני מתכוון לפי הוראתו לנסות שבועים ואם עדין אהיה עם אי נוחות בעין ימין מה אז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

איציק שבח
    08/11/2015

לשאלתך הראשונה, יותר הגיוני שלא ראו צילינדר במכשיר. במולטיפוקל לא תמיד זה פשוט "לקרוא" את המרשם.

בבדיקה ידנית , אפשר וצריך לעלות על צילינדר.

במקרה של אי נוחות אחרי שבועייים , תחזור לייעוץ משני אצל האופטומטריסט החדש, בטוחני, שיטפל בתלונתך כיאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בוקי
    08/11/2015

תודה רבה רבה איציק אתה איש יקר.

תוכל קצת להסביר איך באמת עולים על צילנדר בוא נניח שנלך על מקרה הכי קיצוני בן אדם שאין לו זוג קודם עושים לא בדיקה מהתחלה .

דבר נוסף לגבי עין ימין שלי אני רואה טוב תרגום מטלוזיה וגם בבדיקה עם הזוג החדש במשרד של האופטומטריסט ראיתי טוב את הספרות זאת אומרת זה לא שלא רופא טוב .אבל חש חוסר נוחות משהו כמו שתארת מריחה יכול לתאר קשה לי לתאר לגמרי מה מרגיש בגלל זה חשבתי שכן קשור לצילינדר. ואגב זה משקפים רגילים לא מולטיפוקל עשיתי שתי זוגות לא חשבתי שאסתדר עם מולטיפוקל אז עשיתי רגילות ועוד זוג לקריאה.
    אני מאוד מקווה שזה יסתדר בסוף קשה לי עם הקטע של האי נעימות אם יצטרך להחליף עדשה זה גם פרנסה שלו. אגב עם עשו עדשה בלי צילנדר האם ניתן להוסיף צילנדר או שצריך ללטש עדשה חדשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

איציק שבח
    11/11/2015

חלק מתהליך הבדיקה היא תשאול על ידי הצגת צילינדר להתאמה מיטבית. (דיג צילינדר)

לשינוי מספר צריך החלפת עדשה לגמרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקפיים מולטיפוקל
    דנה
    19/10/2015

שלום רב,
    אמי כבת 63 ובעלת ראייה ירודה המון זמן
    מרחוק היא רואה טוב אבל מקרוב לא רואה בכלל
    הרופא המליץ לה על משקפיים מולטיפוקל.
    אמי כמובן רכשה משקפיים אצל אופטימיטריסט מוכר ומורשה אבל היא לא רואה איתן טוב מקרוב. היא לא רואה בכלל.
    היא הייתה אצל עוד 3 אופטימטריסטים שונים שאמרו לה שהיא צריכה להתרגל.. אבל היא מרכיבה את המשקפיים והיא ממש לא רואה טוב מקרוב.היא ניסתה כמה ימים..
    אמא שלי כבר אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות.
    האם תוכלו לכוון אותנו?

לקביעת תור
    סגירה
    משקפיים מולטיפוקל

הוספת תגובה

• משקפיים מולטיפוקל - תגובה

דודו ראובן
    19/10/2015

היי,

לי אישית לקח שבועיים להתרגל לראיה דרך עדשות מולטיפוקל.
    יש שמתרגלים מייד. יש גם כאלה שלוקח להם זמן ארוך. יתר משבועיים.
    במידה ויש צורך בעזרה עם משקפי קריאה בנפרד אז צריך לשקול זאת.
    המטרה העיקרית של המולטיפוקל היא להעביר יום בלי להחליף משקפיים בכל פעם שקוראים הודעת טקסט בטלפון או רואים מחיר על מוצר בסופר. לדוגמא..
    מציע להתאזר בסבלנות וגישה אופטימית.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות מגע
    צליל
    17/10/2015

רכשתי עדשות מגע מולטיפול לפני מספר ימים .(אני רואה מצויין מקרוב וזקוקה למשקפיים רק למרחק) .שמתי את העדשות מרחוק רואה טוב אבל כשאני קוראת מקרוב ספר או עיתון או בפלאפון רואה הכול בכפילות מדוע זה קורה? האם עדשות המגע לא מתאימות?תודה

לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע

הוספת תגובה

• עדשות מגע - תגובה

דודו ראובן
    18/10/2015

היי,

אין לדעת ללא בדיקה - יש צורך לחזור למי שהתאים כדי שיעשה ביקורת ויראה אם
    יש צורך בשינוי.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירה על עדשות לא בשימוש
    אופיר
    12/10/2015

שלום,
    ישלי זוג עדשות מגע חודשיות שהשתמשתי בהן כ 17 ימים. מהיום אני צריך להשתמש בטיפות RELESTAT למשך חודש.
    כל כמה ימים צריך להחליף את התמיסה של העדשות במחסנית כדי שאוכל להשתמש בהן לעוד 13 ימים בהמשך?

שאלה נוספת:
    הייתי היום בבדיקת עיניים בעקבות אודם בעיניים. הרופאה אמרה שכנראה זו אלרגיה מהעדשות (אני משתמש בעדשות רכות סיליקון הידרוג'ל של דיספו). אבל כשאמרתי לה שאני משתמש בעדשות 6 שנים ואין לי צריבה או כאב עם העדשות אז היא חשבה ואמרה שאלרגיה לעדשות צריכה בד"כ להופיע מיד בהתחלת ההרכבה ולא לאחר שנים ואולי זו אלרגיה מלכלוך או אבק ושאשתמש חודש בטיפות "רלסטט" ולא להרכיב חודש עדשות.
    ע"ג עלון השימוש בטיפות רשום שלאחר כ15 ד'ק מהזלפת הטיפות ניתן להרכיב את העדשות כדי שהחומר לא ייספג בעדשה.
    השאלה שלי היא אם במהלך החודש ארכיב לכמה אירועים ספורים בודדים ולמשך כמה שעות בודדות עדשות, לא אמורה להיות בעיה??
    והטיפות האלה אכן אפקטיביות לאודם בעיניים מנסיונכם? השינוי מהיר?

תודה וסליחה אם העמסתי בפרטים.

לקביעת תור
    סגירה
    שמירה על עדשות לא בשימוש

הוספת תגובה

• שמירה על עדשות לא בשימוש - תגובה

איציק שבח
    13/10/2015

בעיקרון כפי שכתוב בהוראות השימוש אין להשתמש ביחד עם עדשות מגע אבל לאחר רבע שעה תוכל להרכיב עדשות, כל זה נכון מצד השימוש בעדשות ביחד עם הטיפות. אבל יתכן שאסור לך להרכיב עדשות בגלל האלרגיה עצמה לא בגלל הטיפות, וזה מסביר את הוראות הרופאה שלא להשתמש בעדשות כלל. ומכאן לשאלתך, לגבי אירעים, זה מאוד תלוי במצב העין, אני יודע מכאן רק דבר אחד, שהרופאה אסרה עליך להשתמש באופן כללי, הרופאה תוכל לענות לך בצורה מדוייקת יותר לגבי הרכבה של כמה שעות.
    לגבי האודם, עם חלוף האלרגיה , בצורה עקיפה האדמימות פוחתת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי מספר משקפיים
    דליה
    12/10/2015

בת 61 רגילה למולטיפוקאל. בבדיקת עיניים לאחר שמונה שנים עם אותו מספר ירד לי המס בעין אחת במס אחד ובשניה בערך חצי ירד.אני לא מצליחה בשום אופן להרכיב החדשים בשל כאבי ראש ולחץ חזק על העיניים.האופטיקאי נסה להפריד והכין עדשות רגילות ללא המולטיפוקל לנסיון וגם חמש שעות מקסימום והכאב מתחיל.כעת בכוונתו לנסות להכין עדשות אחרות עם ירידה של מחצית במס ולנסות ואם לא לשנות הטכנולוגיה לזו הקודמת שהיתה לי. מה הפתרון המתאים לדעתכם אני לא מתרגלת ואף פעם זה לא קרה.תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שינוי מספר משקפיים

הוספת תגובה

• שינוי מספר משקפיים - תגובה

דודו ראובן
    12/10/2015

היי,

סדר הפעולות נשמע הגיוני. החלפה לדגם הקודם.
    מולטיפוקל זה מוצר מורכב-הסיבות להסתגלות או לחוסר הסתגלות תלויות בהמון גורמים ולעיתים יש צורך בנסיון נוסף או שניים.
    נתקלתי כבר בחוסר הסתגלות מסיבות שקשה לצפותן מראש . (לחץ ידיות ברכות במסגרת חדשה, זוויות יחסית לפנים ואפילו שבירת קרני אור על מסגרת..)
    גם אצל אנשים שלעולם לא הייתה להם בעיה בעבר.
    זה לא צריך להדאיג. בעיה במשקפיים היא טכנית בד״כ וניתנת לפתרון.
    לאחר קבלת המשקפיים מחדש מקווה שהכל יסתדר.

יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקפיים וראיה לא ברורה
    מ
    08/10/2015

קניתי משקפיים חדשות, מס' 5.50 פלוס 0.75 צילינדר בשתי העיניים.
    ראיתי בהם ברור רק בנקודה אחת, ממש במרכז העדשה. כל השאר מטושטש ו"מעוך".
    ככל שאני מסתכלת יותר למטה, כך יותר לא ברור. גם למעלה ובצדדים.
    הלכתי איתם מס שבועות, ולא היה שינוי.
    חזרתי לאופטיקה, הורידו את הצילינדר והעלו למס' 6.
    ועדיין אני רואה דומה.
    מה יכולה להיות הבעיה?
    האם אמורים לראות מצויין בכל העדשה? גם אם היא גדולה? העדשות אצלי גדולות, לא מסגרת צרה (בגובה)
    מאוד אשמח לתגובה, תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    משקפיים וראיה לא ברורה

הוספת תגובה

• שכחו אותי? אשמח לתגובה

מ
    15/10/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקפיים וראיה לא ברורה - תגובה

דודו ראובן
    15/10/2015

הי
    מה היה לך לפני?
    מספר אחר?
    האם הייתה לך מסגרת קטנה?

ממתין..תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היה לי מס' 6.5,ו- 0.5 צילינדר, אבל

מ
    15/10/2015

זה היה לפי 8 שנים... ומסגרת קטנה (צרה בגובה,חצי ממה שיש לי היום...)
    והיה אותו סיפור בסוף הורידו לי את הצילינדר, אולי העלו קצת במספר. זה היה באותה רשת שקניתי גם הפעם.
    בתקופה האחרונה (לפני המשקף הנוכחי) השתמשתי בעדשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היה לי מס' 6.5,ו- 0.5 צילינדר, אבל - תגובה

דודו ראובן
    18/10/2015

היי,

תתייעצי אם האופטיקה- יש מקרים שיש צורך להחזיר למסגרת צרה יותר.
    זמן ההסתגלות ארוך מהרגיל.
    בסופו של יום את צריכה לתפקד עם המשקפיים.
    אם זה מתחיל להסתדר אז לא תהיה בעיה.
    אם זה לא משתפר יש לשקול שינוי.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקפיים לנהיגה

אני מרכיב משקפי ראייה לקריאה בלבד.
    לקראת חידוש רישיון נהיגה, קיבלתי מכתב ממשרד התחבורה כי עלי לעבור בדיקה אצל אופטיקאי.
    האים בגלל שיש לי משקפי קריאה בלבד אוטומטית עלי להשתמש במשקפי נהיגה?
    אני נוהג ולא נזקק למשפקיים כלל.
    תודה
    לקביעת תור
    סגירה
    משקפיים לנהיגה

הוספת תגובה

• משקפיים לנהיגה - תגובה

דודו ראובן
    08/10/2015

גיל שלום,

העובדה שאתה נזקק למשקפי קריאה לא קשורה למשקפי המרחק.
    ישנם מקרים רבים מאוד שבהם אנשים זקוקים למשקפי קריאה לאחר גיל 40 ואינם זקוקים למשקפיים לנהיגה.

בבדיקה יבדקו רק את הרחוק ולא תהיה התייחסות למשקפי הקריאה.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקפיים לנהיגה

תודה רבה
    צדקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשת מגע - הגדלת מס במקום צילינדר
    אבנר ים
    07/10/2015

שלום,
    לאורך הרבה שנים היה לי צילינדר נמוך במשקפיים ובעדשות מגע הוסיפו לי רבע מס' כדי לפצות על זה.
    כיום בעין אחת לפי בדיקה המס' הוא 3.5- עם צילינדר של 0.75- .
    כך גם העדשה במשקפיים.
    האם ניתן/מומלץ להשתמש בעדשת מגע ( חודשית ) של 3.75- במקום הצילינדר ?
    תודה

הוספת תגובה

• עדשת מגע - הגדלת מס במקום צילינדר - תגובה

דודו ראובן
    08/10/2015

אבנר שלום
    0.75 היא המידה הקטנה ביותר שמתוקנת כיום בעדשות מגע רכות.
    זו גם מידה משמעותית מספיק להתייחסות.
    התשובה היא :
    האופטומטריסט - לאחר הבדיקה - ימליץ לך מה לעשות.
    מהרישומים אצלי (אלפי בדיקות של מקרים דומים) 40% לא מטופלים עם עדשות צילינדר ו 60% כן.
    לא ניתן לספק לך תשובה כי זה מורכב מאוסף נתונים כמו הבדל בין העיניים+זוויות צילינדר + התנהגות העדשה בעין + ראיה סובייקטיבית של הפציאנט.
    לך להבדק..
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מולטיפוקל מה עדיף?
    אילת גלילי
    27/09/2015

קבלתי הצעה למשקפי מולטיפוקל מסופרפאם קורל 1.6 או קורל 1.5 או ספיר או ספיר HD
    מחברה אחרת קבלתי הצעה לעדשות מבית סגם או אופטימייזר
    מה עדיף?

לקביעת תור
    סגירה
    מולטיפוקל מה עדיף?

הוספת תגובה

• מולטיפוקל מה עדיף? - תגובה

דודו ראובן
    27/09/2015

הי,

לגבי עדשות קורל/ספיר- מניח שזה מותג פנימי של הסופר פארם - כי אני לא מכיר חברה כזו. לכן אינני יכול להעיד על הטיב והאיכות.
    לגבי עדשות מבית סגם - סגם מייבא את רודנשטוק, הויה, הויה גרמניה ועדשות נוספות של vPRo וגם עדשות wISE.
    לגבי איכות הראיה - העדשות הן ליטוש אחורי + קדמי מהדור החדש.
    ההבדל העיקרי כיום בין סוגי העדשות הוא במקום בו הן מצופות אחרי הגימור- למיטב זכרוני חלק מהעדשות של רודנשטוק וכל העדשות של הויה גרמניה מלוטשות ומצופות באירופה. לגבי היתר - ברוב המקרים חומר הגלם מגיע מחול והליטוש הסופי והציפוי מתבצע במעבדה מקומית בארץ.

המוצר מורכב ולכן חשוב שתרגישי בטחון במקום+בבדיקה+בטיפול לאחר הקניה. המוצר דורש התאמה מדוייקת והרכבה מדוייקת.
    שמעי חוות דעת מחברים ומשפחה, ושיהיה בהצלחה !
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה