מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקפי מולטיפוקלאתי04/03/2012
לום רב
האם תוכל להמליץ לי על עדשות מולטיפוקל טובות?
לשאלתי מהו סוג העדשות ששמו לי נאמר לי "קלאסיק הויה" אני מבינה מתשובתך שאתה לא מכיר אותן.כמו כן לא קיבלתי שום תעודה או נייר בקשר לעדשות.
בנתיים חזרתי למשקפיים הקודמים שלי.
בעצם מה עלי לדרוש או לברר.
תודה
המתוסכלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקפי מולטיפוקל - תגובה
דודו ראובן04/03/2012היי
hoya הינה חברה מוכרת וותיקה.
הדגם הספציפי לא זכור לי.
על האריזה ישנו חיווי של דגם העדשה
כמו כן ניתן לשחזר את הדגם מסימונים ניסתרים שקיימים על העדשה
הדגמים שאני מכיר הם:
hoya wide
bios
id
id lifestyle
sumit pro
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות מגע יומיותנועה29/02/2012
שלום, ברצוני לרכוש עדשות מגע יומיות (עד היום היו לי משקפיים) ומכיוון שכל הענין חדש לי אבקש את המלצתכם האובייקטיבית לגבי סוג העדשה.באופטיקה הלפרין אמרו לי שעדיף לרכוש עדשות סיליקון אך המחיר נראה לי די יקר בעיקר שאני צריכה לרכוש על בסיס חודשי. איך העדשות של FOCUS DAILIES ? אשמח אם תעזרו לי לסדר את הדברים בראש.
תודה מראש :)
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע יומיות - תגובה
נתנאל סילם01/03/2012נועה שלום
ישנם כ 10 סוגים של עדשות יומיות , להגיד לך מכאן דרך האינטרנט איזה עדשה מתאימה לך זה לא רציני, מומלץ לעבור בדיקה והתאמה עם נסיון של סוג אחד או שניים ואז להחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות מגע + משקפיים לקריאה?לימור26/02/2012
הי,
אני סובלת מילדות מפזילה אקומודטיבית. במהלך השנים האחרונות לא הייתי זקוקה למספר גבוה יותר לראייה מקרוב אבל לאחרונה החמירה הפזילה לקרוב ואני נדרשת ל+3 מעבר לראייה לרחוק (+2.25). שאלתי היא האם בנוסף לביפוקל, יש אפשרות לשלב בין עדשות מגע עם המספר הנמוך (+2.25) יחד עם משקפי קריאה במידה הדרושה (+3) או שיש עם זה בעיה כלשהי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע + משקפיים לקריאה? - תגובה
איציק שבח27/02/2012יש עדשות מגע מולטי/ בי פוקליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות מולטיפוקלאדלר אתי24/02/2012
בחודש שעבר החלפתי את עדשות המולטיפוקל שלי לעדשות חדשות, אני מתקשה להסתגל לעדשות החדשות העדשות הן מסוג קלאסיק הויה. הראות למרחק לא טובה, אין חדות בראיה נהפוך הוא ללא משקפיים אני רואה חד יותר.כבר החליפו לי את העדשות , אך לא חל שיפור משמעותי.אני עדיין מרגישה חוסר נוחות ומסירה את המשקפיים כשאני יוצאת מהבית.אשמח לדעת את חוות דעתך על עדשות אלה .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מולטיפוקל - תגובה
איציק שבח27/02/2012יתכנו מספר גורמים אפשריים:
1. הבדיקה לרחוק לא נכונה,
2. יתכן שהעדשות הקודמות היו יותר מתאימות לך,
3. מיקום העיניים נמצא דרך איזור בעדשה שהוא לא לרחוק. תוכלי לבדוק את זה ע"י התמקדות באובייקט רחוק והנעת העיניים לאיזורים שונים בעדשה, עדיף כל עין בנפרד.
כמו כן, צריך לבחון,
בהחלפה שהחליפו לך, היה שינוי במרשם?
אילו עדשות היו לך קודם?
ולסיום, אני לא מכיר מותג של הויה בשם "קלאסיק" (את בטוחה שזה של הויה? קיבלת תעודה עם תיאור סוג העדשה?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות דקות אינדקסמשה21/02/2012
האם למשקפיים עדשות מולטיפוקל לרחוק 1.25 ומקרוב +2.25 וצילנדר נמוך צריך עדשות דקות? האופטיקאי הציע לי לקחת אינדקס 1.64 ואמר שאינדקס 1.5 יתן עדשה עבה. האם כדאי לקחת אינדקס גבוה יותר? האם פלוס 2.25 לקריאה מקובל לגיל 44?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות דקות אינדקס - תגובה
איציק שבח22/02/2012במרשם כזה נהוג לקחת עדשה רגילה, אלא אם כן, אחת מהשתיים, המסגרת היא "חצי מסגרת" / מסגרת "ללא מסגרת" כי אז העדשות יותר חזקות נגד שבר,
או שהמסגרת ממש גדולה יחסית לפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
משה22/02/2012תודה. האם פלוס 2.0 לקריאה מקובל לגיל 44?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
איציק שבח22/02/2012אם מדובר בתוספת על המירשם למרחק, זה נחשב גבוה מעט,
אם מדובר על מרשם אבסולוטי לקרוב, דהיינו, תוספת של 1.00 מעל ה-1.00 של הרחוק זה מקובל בהחלט,
מדבריך לא הבנתי האם זה המרשם לקרוב או תוספת לקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות מגע וניתוח לייזראור19/02/2012
שלום.
קוראים לי אור אני בן 16 כרגע ואני כבר שנתים בערך משתמש בעדשות מגע יום יומיות ואני מעונין לעשות ניתוח לייזר להסרת המשקפים שאני יגדל ואנשים הלחיצו אותי שבגל העדשות אני לא יוכל לעשות את הניתוח ורציתי לדעת אם זה נכון או שאני יכול לעשות את הניתוח ועדשות יומיות יפגעו לי פחות בעינים
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע וניתוח לייזר - תגובה
נתנאל סילם19/02/2012אתה תצטרך זמן הפסקה מהעדשות לפני הניתוח אבל זה לא ימנע ממך לעשות את הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילינדר חדשעמית14/02/2012
שלום,
בחודשים האחרונים הרגשתי התדרדרות בראיה בעין שמאל. לאחר בדיקה אצל אופטומטריסט, הוספתי צילינדר (המספר שלי הוא 3.5- והסיפו לי צילינדר של 0.5 ).
מיד שהרכבתי את המשקפיים החדשות הרגשתי תחושת חוסר התמצאות במרחב שגרמה לבחילה וכאב בעין השמאלית.
האם זה נורמלי שהוספת צילינדר לבד תגרום לתופעה כזו, אני חושש מתיקון יתר של הצילינדר?
האם יתכן שקיים חוסר דיוק בהתאמת המרחק בין האישונים והוא גורם או מגביר את התחושה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילינדר חדש - תגובה
איציק שבח14/02/2012שלום עמית,
צריך לחשוב בראש ובראשונה, על הצילינדר החדש,
אסור להפליג לסיבות אחרות, וצריך לתלות את אי הנוחות ו"להאשים" קודם את הצילינדר החדש,
לכל אופטומטריסט יש את השיקול והדילמה האם להכניס צילינדר חדש למירשם החדש, צילינדר מעניק חדות אך לעיתים קשה להרגל אליו,
כדאי להתאזר בסבלנות כמה ימים ולנסות להתעלם מזה שיש צילינדר חדש, יתכן מאוד שהבעיה תיפתר מאליה,
באם הבעיה לא תחלוף /תיחלש משמעותית, כדאי לפנות שטב לאופטומטריסט שבדק אותך,
במידה ואתה צריך את הצילינדר, כדאי מאוד להסתגל, כי ה"מספר" עצמו לא עלה לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יומיות מול סיליקון היידוג'ל חודשיותיורם10/02/2012
שלום,
ביתי בת ה16 משתשמשת מזה כשנה בעדשות מגע יומיות מסוג "Focus Dailies Toric" כ 8-12 שעות מידי יום.
עין אחת PWR -1.25 -1.50x20
עין שניה PWR -1.75 -1.50 x 110
לעיתים (לאחרונה קרובות) היא סובלת מיובש ואדמומיות בעיניים. בנוסף, בבדיקת עיניים למשקפיים המספר שלה השתנה קצת.
לאחרונה הומלץ לה לעבור לשימוש בעדשות חודשיות מסוג סיליקון היידרוג'ל כדוגמת (Air Optix) שבהם עבירות חמצן גבוהה (DK>100) - שהם מאפשרות שימוש רציף לשעות ארוכות (10-12 שע' ביום). מצד שני- במקומות שונים - מודגש היתרון שבשימוש בעדשות יומיות חד פעמיות.
אוסיף כי בעבר השתמשה בעדשות חודשיות ועברה ליומיות בעיקר משום שהשימוש בהם לא דורש טיפול (נקוי, תמיסות וכיו"ב)
אשמח לחוות דעתך על בסיס הפרטים שסיפקתי- יומיות או חודשיות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יומיות מול סיליקון היידוג;ל חודשיות - תגובה
איציק שבח10/02/2012עדשות חודשיות מסוג סיליקון הידרוג'ל נחשבות לבריאות יותר. נקודה.
החסרונות שלהן הן שהן דורשות טיפול, כפי שציינת.
למרות החיסרון הזה, שווה לנסות, במיוחד שברקע יש אדמימות ויובש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
יורם10/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות מולטיפוקלאדלר אתי09/02/2012
שלום רב
החלפתי את העדשות המולטיפוקל הישנות שלי לעדשות חדשות מסוג WAVE גם אחרי מדידה והתאמה שלישית עדיין הראיה למרחוק אינה חדה (אני מורידה את המשקפיים על מנת לראות ברור יותר). דבר מוזר נוסף הוא שבשעון דיגיטלי המואר בצבע כחול אני לא רואה כלל את הספרות בלי משקפיים אני רואה ברור את המספרים אציין שבשעון דיגיטלי בצבע צהוב אין בעיה כזו.
האם זו בעיה של התאמה (שלוש פעמים נבדקתי )או בעיה בסוג העדשה או בציפוי שלה.
אודה לך
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מולטיפוקל - תגובה
איציק שבח09/02/2012לא מכיר את העדשות, אבל הבעיה או בחומר גלם של העדשה (עברת לעדשה דקה יותר?),
או במרשם לרחוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות מולטיפוקל
אדלר אתי12/02/2012תודה
אנסה לברר עם האופטיקאי מהו סוג העדשה בדיוק כי זה מציק לי. האם חשוב לדעת גם מי מכין אותה?
תודה
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות מולטיפוקל - תגובה
איציק שבח12/02/2012חשוב לדעת מה היה לפני ומה קיבלת עכשיו,
יתכן ששינוי כלשהוא גרם לכך שאת סובלת ממה שתארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיסות השרייה ושטיפה לעדשה סקלרליתמוריה08/02/2012
שלום רב,
יש לי קרטוקונוס ובעין ימין היא די מתקדמת - אני מרכיבה בה עדשת מגע סקלרלית.
בעין שמאל אני מרכיבה עדשה רכה מותאמת לקרטוקונוס ומשתמשת בתמיסת השרייה ושטיפה של DISPO.
באיזו תמיסה להשרייה ואיזו לשטיפה אני צריכה להשתמש עבור העדשה הסקלרלית?
האם יש דרך להימנע מלהשתמש בכ"כ הרבה סוגים שונים של תמיסות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיסות השרייה ושטיפה לעדשה סקלרלית - תגובה
איציק שבח08/02/2012עדשות סקלרליות זקוקות לטיפול כמו עדשות מגע קשות, ע"י ניקוי יסודי של העדשה ע"י סבון, ושטיפתו ע"י סליין,
לאחר מכן השרייה של העדשה בתמיסה לעדשות קשות.
הטיפול דורש סוגים שונים של חומרים :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות מגע צילינדרמיכאל03/02/2012
שלום!
אני היום משתמש בעדשות מגע שנתיות והגיע הזמן להחליפן.
המרשם שלי הוא:
R plano/-2.00x175
L -2.25/-1.25x170
8.70/14.50
השאלה היא האם עם מרשם כזה אני יכול להשתמש בעדשות חודשיות או דו שבועיות והאם הזוית של עין שמאל קריטית או שגם זוית של 175 לא תעשה בעיות בעין?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע צילינדר - תגובה
נתנאל סילם05/02/2012אתה בהחלט יכול להשתמש בדו שבועיות או חודשיות ואפילו מומלץ . בקשר לזוית אין בעדשות דו שבועיות או חודשיות סטיות של 5 מעלות אלא רק של 10 ולכן מה שיתאים לך זה 170 או 180 תבקש מהאופטומטריסט שלך שיתן לך לנסות וכך תראה את ההבדל. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש משקפי ראיה שהם גם נגד שמש?צבי30/01/2012
אם כן איפה מזמינים כאלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש משקפי ראיה שהם גם נגד שמש? - תגובה
דודו ראובן01/02/2012היי
ישנן עדשות ראיה שניתן לצבוע במדויק כמו משקפי שמש - לרוב מוסיפים להן מרכיב חוסם קרינה.
ניתן להרכיב אותן על רב משקפי השמש האופנתיים
בנוסף ישנן עדשות מחליפות צבע שמתכהות במגע עם אור שמש ומתבהרות חזרה במקום סגור ללא שמש
רב חנויות האופטיקה מבצעות את שני הסוגים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה לא נגד הסתנוורות
כמו קודם-ל27/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיליתי שאפשר במשקפי ראי שקופים
כמו קודם-ל27/02/2012להוסיף בשקוף ציפוי נגד uv שזה שאולי יש בכל מקרה , ציפוי נגד השתקפות וציפויים נוספים במשקפיים שקופים לגמרי. בפורום הזה ובכלל הם לא אומרים את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TruEyeגלית29/01/2012
קניתי עדשות TruEye
שמתי את העדשות של "TruEye" בשתי העיניים
הן עשויות מסיליקון הידרוג'ל (נאראפילקון A,)
*ניסיתי כמה פעמים את העדשות!
ולאחר מכן צרבו לי העיניים מאוד = בדיוק כמו בצל
הרגשתי צריבה בעיניים
***לעומת זאת, כששמתי עדשות MOIST לא שרפו לי העיניים בכלל
מה יכולה להיות הסיבה לכך?
האם אני רגישה לחומר "סיליקון הידרוג'ל"?
מדוע העדשות האלה גרמו לעיניים לצרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TruEye - תגובה
דודו ראובן01/02/2012היי
עדשות סיליקון היידרוגל מצריכות הסתגלות של שלושה ימים אצל חלק מהאנשים
בפיקוח אופטומטריסט ותחת ביקורת כמובן.
אם עברת כבר שלושה ימים וזה לא משתפר תחזרי למויסט
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה!!!!!גלית29/01/2012
במשקפיים אני
*בעין ימין - מינוס -3.50 עם 0.25 צילינדר
*בעין שמאל מינוס -3.00 עם 0.50 צילינדר
ובעדשות היומיות בעין שמאל וגם בימין אני שמה מינוס -3
האם כדאי לקנות עדשות במספר של מינוס -3.25?
האם כדאי להוסיף לשתי העיניים רבע מספר?
האם הצילינדר שלי מאוד גבוה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה!!!!! - תגובה
דודו ראובן01/02/2012היי
במידה והמרשם נכון ממליץ לעלות את עין ימין ל -3.25
יתן לך תוספת חדות לראיה לרחוק
לגבי הצילינדר- הוא נמוך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה!!!חנה28/01/2012
קניתי עדשות TruEye
שמתי את העדשות של "TruEye" בשתי העיניים
*הן עשויות מסיליקון הידרוג'ל (נאראפילקון A,)
ולאחר מכן צרבו לי העיניים מאוד = בדיוק כמו בצל
הרגשתי צריבה בעיניים
***לעומת זאת, כששמתי עדשות MOIST לא שרפו לי העיניים בכלל
מה יכולה להיות הסיבה לכך?
האם אני רגישה לחומר "סיליקון הידרוג'ל"?
מדוע העדשות האלה גרמו לעיניים לצרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה!!! - תגובה
נתנאל סילם28/01/2012ניסית רק פעם אחת את העדשות? יכול להיות שהעין שלך צריכה "להסתגל" לסוג עדשה זו ולכן מומלץ לנסות שנית , והיה אם זה חוזר על עצמו גם בפעמים הבאות מומלץ לפנות לאופטומטריסט שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)