קשב וריכוז בגיל 40??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשב וריכוז בגיל 40??
    רננה
    20/09/2011

שלום,
    כל חיי הייתי מסודרת ומאורגנת מאד, לא היו לי בעיות ריכוז, תמיד נאמר עליי שאני מהנשים הכי מאורגנות בעולם. אך לאחרונה זה ממש מתחיל להתדרדר! אני מרגישה שאני שוכחת דברים, הולכת למטבח ולא זוכרת למה, מדברים אליי ואני לא מרוכזת וצריכה לשאול מה אמרו לי, קוראת ולא מצליחה להתרכז בקריאה...
    מה זה יכול להיות? האם הפרעת קשב וריכוז מופיעה בגיל כה מאוחר? האם חס וחלילה יכול להיות שזה סימנים של אלצהיימר? אצל מי כדאי להיבדק.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשב וריכוז בגיל 40??

הוספת תגובה

• קשב וריכוז בגיל 40?? - תגובה

קארין אור
    22/09/2011

היי רננה.
    קחי נשימה את צעירה בשביל אלצהיימר :)
    האם המחזור שלך תקין עדיין? אם לא לעיתים במנופאוזה (הפסקת מחזור) יש סימפטומים של שיכחה.
    אופציה נוספת היא שתמיד סבלת מהפרעות קשב שלא ידעת עליהם כי פיתחת מנגנוני פיצוי ועם השנים אלה נשחקו ועתה את מרגישה את זה.
    ויכול להיות אולי שעברת תקופה של סטרס שאלה הם הסימפטומים שהיא השאירה.
    בין אם האפשרויות שכתבתי רלוונטיות ובין אם לא את יכולה להיבדק אצל נוירולוג ו/או פסיכולוג ו/או רופא נשים אם זה קשור למנופאוזה.
    בהצלחה ושנה טובה
    קארין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו