מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרסרונית26/01/2020
נהרסו חיי, מזה שנה אני ישנה פחות מ10 דקות ברצף.
הכל התחיל מסטרס והיה לי קשה להירדם, ואז הלכתי לרופא משפחה וסיפרתי לו את זה בדיעבד אז הוא אמר לי למה לסבול, ונתן לי בונדורמין, מאז החלו לי יקיצות בלילה, ויש לי לחץ משינה, חרדה אי שקט קשה לי להירדם אבל יותר להחזיק את השינה. אני ישר חולם כמה דקות ומתעורר דופק מהיר. יש לי לחץ משינה אני חושב על זה כל הזמן וכו'.
האבחנה נעשתה ע"י רופא נוירולוג ונתן לי כדורים ממשפחת ssri שלא עזרו ועשו לי עוד יותר בעיות שינה כרגע הפסקתי ונשארתי עם מינון נמוך של בנזודזאיפנים! מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
ד``ר דורון תודר15/03/2020שלום רב
הפרעת שינה היא בד"כ סימפטום לבעיה ולא הבעיה עצמה.
יש צורך באיבחון מדוייק ואז ניתן להציע טיפול.
ישנם טיפולים תרופתיים אפשריים ויש גם שיטות אחרות שיכולות לעזור במקרים מעין אלה כגון נוירופידבק.
הפרעות שינה מגיעות מפעילות מוחית לא תקינה והטיפול בשיטה זו מדיר את הפעילות המוחית ובכך מתקן את הגורם לבעיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?