חיפוש מטפלת אלטרנטיבית לבעיית קשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיפוש מטפלת אלטרנטיבית לבעיית קשב
    מיכל
    18/04/2012

שלום לכולם.
    שמי מיכל ואני אם לבת שמונה שמאובחנת בבעיית קשב וריכוז. הרופא הנוירולוג המליץ לתת לה ריטלין ואני מהידע וממה ששמעתי מאנשים שכבר התנסו בתרופה אינני רוצה לתת לביתי וחס וחלילה ליצור אצלה נזקים בגוף שהם בלתי הפיכים. אני פונה לכל ההורים בפורום זה האם משהו מכם מכיר והתנסה בטיפול אלטרנטיבי לבעייה זו מי מכם מכיר מטפל טוב באיזור הקריות או החיפה בתחום של פרחי באך או ביו פידבק או הומאופתיה ? אני מחפשת מטפל טוב שיוכל לעזור לביתי. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה ויום טוב לכולם, מיכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הומאופתיה לבעיית קשב וריכוז

חגית פילובסקי
    18/04/2012

מיכל שלום,
    מסכימה איתך מאד לגבי ריטלין ותוצריו.
    אם תרצי לשמוע פרטים לגבי טיפול הומאופתי אשמח לתת לך. תשאירי טלפון או שלחי אליי מייל ואחזור אליך בשמחה.
    בכל מקרה -כל טוב ובהצלחה,
    חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיפוש מטפלת אלטרנטיבית לבעיית קשב - תגובה

קארין אור
    30/04/2012

היי מיכל,
    לצערי אני לא מכירה מהאיזור הזה מטפלים בהומאופתיה, אבל ממליצה לך לבדוק עם הנטורופת אופיר פוגל באיזור שלך (תמצאי אותו באינטרנט) אם הוא יכול לעזור לך.
    אני מטפלת בתזונה וצמחי מרפא בילדים עם הפרעות קשב ורואה תוצאות מפתיעות.

ואל תשללי לבוא להומאופט במרכז :).
    בהצלחה
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו