הפרעות קשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קשב
    אורלי
    10/05/2012

בני בן ה-7 סובל מבעיות קשב קשות, אפילו הדברים שהכי מעניינים אותו לא מצליחים לגרום לו להתרכז. לפני שאני צועדת לעבר הרפואה הקונבנציונלית יש לכן עצה בשבילי?
    המון תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות קשב

הוספת תגובה

• הפרעות קשב - תגובה

חגית פילובסקי
    10/05/2012

אורלי שלום,
    העצה הכי טובה שלי אליך היא- הומאופתיה.
    בכוחה של ההומאופתיה למצוא את השקט הפנימי אצל כל ילד (הוא קיים אצל כל אחד) רק צריך לעזור לו להשתלט על המצב מחדש ולהתגבר על ההפרעות שבדרך.
    הטיפול מותאם לכל ילד באופן אישי והתוצאות הן בהתאם. (ויש תוצאות מדהימות)
    חשוב שתדעי שההומאופתיה זה לא תרופה כימית וללא חומרים פעילים ולכן אין תופעות לוואי
    ובטוח לשימוש בכל גיל.
    אשמח להסביר איך בדיוק זה מתנהל ולענות על שאלות נוספות במידה ויש.
    יכולה ליצור קשר גם בפרטי.
    בהצלחה רבה,
    חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות קשב - תגובה

קארין אור
    15/05/2012

אורלי שלום,
    ההמלצה שלי להיות בקשב רב לבנך ולהתאים את העולם לו ולא אותו לעולם כמו שהריטלין עושה.
    זה דורש שינוי חשיבתי אולי וגם הרגלי - למשל מערכות החינוך שיש היום האלטרנטיביות יכולות להיות מענה הרבה יותר עוטף.
    התזונה חייבת להשתנות לכזו שגורמת הרבה פחות גירויי יתר במערכת - כמו סוכר, חומרי טעם וריח צבעי מאכל וחומרים משמרים ועוד.
    אני ממליצה גם על אומגה 3 בהתאמה אישית.
    אם תצטרכי עזרה נטורופתית אשמח לעזור.
    קארין אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו