בעיות זיכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זיכרון
    מור
    21/04/2013

הי,
    אני בת 33 וחווה בעיות זיכרון כבר הרבה שנים. לא זוכרת אירועים שהיו, דברים שאנמרו לי או ספרים שקראתי. זה ממש מציק לי וגם עיכב אותי בתואר שעשיתי באוניברסיטה. יש משהו ברפואה משלימה שיכול לעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זיכרון

הוספת תגובה

• בעיות זיכרון - תגובה

חגית פילובסקי
    21/04/2013

מור שלום,
    בהחלט יש מענה ברפואה משלימה לנושא.
    נשמע שנקודת התורפה אצלך באה לידי ביטוי בחולשה של הזיכרון על כן אפשר להתאים עבורך רמדי הומאופתית שתחזק אותך ואת המצב המדובר.
    אצל כל אחד החולשה באה לידי ביטוי במערכות שונות,בסימנים או בסימפ' שונים- אחד לא ישן טוב בלילה,אחרת חווה כאבי מחזור חזקים ואצלך זה החולשה של הזיכרון.
    יש מקום לחיזוק אצל כל אחד.
    החיזוק ההומאופתי הינו טבעי, ללא תופעות לוואי בעיקר לא ממכר.
    ההצלחות מדברות בעד עצמן וזה עושה כייף לראות איכות חיים שחוזרת לאיתנה.
    מוזמנת ליצור קשר ולהבין עוד איך הומאופתיה יכולה לעזור לך.
    בברכת בריאות,
    חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זיכרון - תגובה

דנה ביק - שנוני
    21/04/2013

שלום מור,
    כפי שאמרה חגית- ברפואה ההוליסטית אנו מנסים לראות את האדם השלם ולהבין מהו המקור של בעיות הזיכרון.
    בהחלט יש מה לעשות. פורמולות צמחים למשל פועלות באופן ישיר על איזון וטיפול נקודתי בבעיה.

רק בריאות!

דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו