ריטלין 30 la

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין 30 la
    יעל
    19/09/2013

היי,
    אני לפני מספר ימים התחלתי ריטלין la 30 מ"ג (קונצרטה 36 ו54 לא השפיעו עלי, הרגיל 10 מ"ג גרם לי לכאבי ראש נוראיים, וsr 20 חזק לי מידי)
    הבעיה שלי היא כשאני פותחת את הכדור ולוקחת את תכולת הכדור אני עצבנית, קצרת רוח ורעבה.. שאני לוקחת עם הקפסולה אני עייפה אבל לא עצבנית וכדומה, רק שאני לא באמת מרגישה אם זה משפיע עלי.
    השאלה שלי היא האם יכול להיות שהעצבנות והרעב יכולים עוד לעבור, עניין של הסתגלות לכדור? מה קורה לריטלין כשאני נרדמת, ההשפעה מתפוגגת? והאם זה מעיד על מינון לא נכון?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריטלין 30 la

הוספת תגובה

• ריטלין 30 la - תגובה

חגית פילובסקי
    22/09/2013

הי יעל,
    אני חושבת שהכי טוב לברר עם הרופא המטפל לגבי המינון. בכל מקרה יש איזה פרק זמן שהגוף צריך להתרגל לריטלין ולכדורים מסוג זה...
    ובלי כל קשר אם תחשבי על חיזוק ושיפור במצב שממנו את סובלת שווה לשקול גם רפואה משלימה. מבחינת ההומאופתיה אפשר גם להתחיל את הטיפול עם הטיפול הקונבנציונאלי (עדין ניתן להבחין בשיפור ולבטח בתופעות הלוואי של הכדור)
    אם תרצי לשמוע קצת פרטים לגבי איך זה עובד, מתי, כמה, למה את מוזמנת לפנות אליי בפרטי ואשמח להסביר.
    בכל מקרה מאחלת לך בריאות שלמה ובהצלחה,
    חג שמח,
    חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריטלין 30 la - תגובה

דנה ביק - שנוני
    22/09/2013

הי יעל,
    כפי שכתבה לך חגית, מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל בעיניין שינוי מיניונים ותופעות לוואי.
    ובכל מקרה- ברפואה הטבעית אנו מנסים להתייחס לגורם הבעיה ולא לתסמיניה. ולכן בטיפולים מאזנים את האדם (ע"י תזונה, צמחי ותוספים למשל) , גם אם המטרה היא לרדת מתרופות בסופו של תהליך.
    תופעות לוואי הן נפוצות בשימוש בתרופות ולכן המלצתי היא לנסות טיפולים אחרים, במיוחד אם כבר ניסית כמה והן גרמו לתופעות לואי קשות... שזה דבר שיש לקחת בחשבון.

רק בריאות וחג שמח!

דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו