ספיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספיגה
    יהודית
    17/06/2015

התחלתי לקחת פטריות מרפא לחיזוק החיוניות ולריכוז מדבור בפטריות
    :?
    •תמצית אורגנית של פטריית ריישי
    •תמצית אורגנית של פטריית טרמטס ורסיקולור
    •תמצית אורגנית של פטריית שיטאקה
    •תמצית אורגנית של פטריית קורדיספס סיננסיס

רציתי לדעת העם בכלל זה נספג בגוף והעם לא חבל על הכסף כי הבנתי שרק 15 אחוז מסך הויטמינים נספג ...אולי הפטריות זה מזון אז אולי יש ספיגה יותר טובה ?ואיך אני יכול לשפר את הספיגה אולי לקחת בבוקר על בטן ריקה ?תוכלי בבקשה לתת לי עצה כיצד לשפר את הספיגה אולי לנקות מעיים או משהןוא ?
    אשמח לתשובה ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספיגה

הוספת תגובה

• ספיגה - תגובה

חגית פילובסקי
    18/06/2015

אשאיר לקולגה שלי לענות לך, אני מטפלת רק בעזרת רמדיז הומאופתיות...
    מאחלת לך הצלחה רבה ובריאות (:
    חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספיגה - תגובה

דנה ביק - שנוני
    18/06/2015

הי יניב,
    אם קנית מוצר מחברה טובה (כלומר מוצר המכיל ריכוזים טובים של צמחי מרפא) אז ממש לא חבל על הכסף. הפטריות שציינת עובדות לא רק דרך הגברת רכיבי התזונה שאתה מקבל (ויטמינים ומינרלים), אלא דרך פעילות רפואית על מערכות שונות בגוף.
    אם אתה רוצה לשפר ספיגה- קח את המנות כחצי שעה לפני האוכל. אם יש בעיות עיכול, כמובן שיש צורך לטפל בהן כי אז הספיגה של כל מה שתכניס למערכת העיכול תהייה לקויה. אתה יכול לנסות ולשלב עם פרוביוטיקה.

יחד עם כל זאת.... ישנם צמחים המתאימים יותר לטיפול בהפרעות קשב מאשר פטריות מרפא. למשל: Bacopa, Hydrocotyl, Humulus ועוד. כל צמח פועל מכיוון שונה.
    בנוסף אומגה 3 ושינויים תזונתיים עוזרים מאד!
    חשוב מאד להגיע לטיפול אצל מטפל מוסמך כדי שיוכל להתאים את הטיפול הצמחי לאדם.

מוזמן לפנות לעוד פרטים.

רק בריאות!
    דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו