מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?יהודית16/08/2015
לום רב שמי יהודית בת 26 בבדיקות דם שלי קיבלתי את התוצאות הבאות
ferritin-11
tsh-5.97
vitamin D-53.2
RBC-4.24
hb-12.4
יש לי נשירה חזקה ביותר של שיער ואני לא יודעת מה לעשות יש אולי איזה תוסף שיכול לעזור לי מה הייתם ממליצים לי לעשות מה כדאי לקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות? - תגובה
דנה ביק - שנוני03/09/2015הי יהודית,
בהחלט יש מה לעשות ויש הרבה תוספים טוב להעלאת הערכים הנמוכים, אך מומלץ ביותר להבין מהו שורש הבעיה ומדוע הערכים נמוכים. אם הסיבה היא תזונה לקויה- חייבים להתייחס גם לזה ולהנחות אותך איך ומה לאכול. אם המקור הוא חולשה אחרת של הגוף- יש לתמוך מכיוונים נוספים, למשל: חיזוק ואיזון הורמונלי, שיפור הספיגה במערכת העיכול, הנעה במקרה של חוסר תנועה וכדומה.
נשירה יכולה לנבוע מחוסרים תזונתיים כמו גם מסיבות נוספות.
תוספים בהחלט יכולים לעזור, ואני מאד ממליצה על התוספים של חברת אקוסאפ, במקרה שלך. אך בכל מיקרה חשוב להתייחס למקור על מנת לטפל בבעיה מהשורש.
את מוזמנת ליצור קשר לבירור מעמיק יותר.
רק בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?