הפרעות התנהגות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות התנהגות
    gala
    22/05/2008

הילד בן 8, אובחן כי תסמונת היפרקינטיק. יש לא בעיות התנהגות קשות, התפרצויות, נושך, מרביץ,מקלל, תגובות שלו לגירויים לא נורמטיביים. שינויים קיצוניים במצב רוח, חוסר מנוחה.
    לומד בחינוך מיוחד להפרעות התנהגות + בעיות רגשיות (כתוצאה). הכי מוזר שהכול קורה בחברה, ברוב בבית ספר . בבית אני לא נתקלת בבעיות האלו, הוא שואל דברים, אבל לא בצורה שיוצה דופן.בקיצור בבית הוא ילד אקטיבי, אבל לא בעיתי.
    כמעט שנתיים מאז שעלה לבית ספר מנסים טיפולים תרופתיים. ריטלין עשה השפעה הפוכה, ניסו אנטיפסיכותיים, אנטידיכוניים, אנטיאפילפטיים.
    כרגע הוא מקבל תרופות: NOZINAN, RESPIREDAL, TERIL, LAMICTAL.
    אני לוא רואה שום שיפור במצבו. להפך ההחמרה משמעותית. ואני כבר לא מבינה או זה התקדמות הבעיה שלו או תופעות לווי של כל התרופות שהוא מקבל.
    רופאים מחליפים טיפול, ויש לי חשד שעכשיו מטפלים בתפעות לווי, ולי אומרים שמצבו חמור. עכשיו יש לו ב נוסף דחפים מיניים.
    שאלתי מרופא מטפל על רפואה אלטרנטיבי, הא מתנגד באופן אקטיבי.אמר שזה סטם, בזבוז כסף ונזק נוסף.
    לכן קשה לי לקבל החלטה, אני מאמינה ברפאה לסית, אבל כשהיא נכשלת אני חייבת פיתרון אחר.
    מה דעתך?
    תודה, גלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות התנהגות

הוספת תגובה

• המשך

gala
    22/05/2008

שחכתי לכתוב שכרגע ילד מאושפז בפסיכיאטריה ילדים.מצב התנהגותי קשה. בEEG שבוצע בשינה בבדיקה חוזרת גילו התפרצות של גלים חשמליים , רופאים מסבירים שזה סיבה להתנהגות ותגובות אימפולסיבית, שילד לא יכול לשלוט על עצמו, אני יודעת שאם צריך, אז הוא שולט ומקשיב.יכול להיות זו גם תופעת לפי,ב בדיקה חוזרת הוא כבר היא מטופל ב TERIL עם רמה תרופה בדם מספקת. פעם ראשונה הוא עשה בדיקה על רקע נקי, ולא גילו כלום, אבל אמרו שתוצאה נגטיבית לא שוללת בעיה, לכן נתנו תרופה.
    אתמול הוא עבר קשירה בבית חולים עם תרופה הרגעה SOS, לא מספיק לא מה שהוא מקבל? האם זה שיטה טיפולית לילד היפראקטיבי? לא נראה לי, הוא חייב הגבלה, אבל לא בצורה כזאת.להפך, לדעתי אוד סטרס נפשי נוסף לילד.
    ובסוף: אומרים שהוא ילד נבון, גהון, אני אומרת שהוא ילד לא גהון, אבל באמט חחם. IQ-110 בלי איזון תרופתי, ועצוב וכואב שלילד עם פוטנציאלים גבואים סוגרים כל העתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

יואב פנחס
    25/05/2008

דעתי היא,

שהבן שלך זקוק לעזרה ומה שקורה זה שהוא מטופל בכל כך הרבה תרופות פסיכיאטריות
    הגורמות לעודף תגובה ולתופעות לואי קשות.
    צרי איתי קשר אולי אוכל לעזור.

יואב פנחס-הומאופת
    052-8557170

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו