4 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 4 שאלות
    ע.
    07/09/2008

שלום, קיבלתי את האבחון ויש לי מס' שאלות: 1 . בהמלצות נכתב כי ממליצים על למידה אקטיבית ככל שניתן., איך מיישמים המלצה כזו לחיי היום יום? 2 . כמו כן מומלצת הדרכת ביה"ס? איך , למי פונים איך מדריכים בבית ספר באופן ספציפי לילד שלי? 3 . בית הספר מעלה חוסר מנוחה, משאלות כמו ליקויים בתקשורת עקב בעיות חברתיות. אין עדות לכך בתוך האבחון . האם כדאי לבקש "הרחבה של האבחון"? 4 . מה עושים הלאה? אין שיפור בתפקוד למרות מינון גבוה של ריטלין, אז מה עושים הלאה? תודה לפורום , מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    4 שאלות

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    09/09/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=136 id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי קרן

קארין אור
    09/09/2008

אני יכולה לענות לך רק על השאלה האחרונה ותשובתי היא תנסי עוד דרכים, יכול להיות שאת יכולה לעזור לבנך גם בדרך אלטרנטיבית ולא מזיקה: למשל תזונה מתאימה, תוסף מזון כלשהו או הומאופתיה.
    לגבי תזונה את מוזמנת להתייעץ איתי במס' הטלפון המצורף.
    בברכה קארין אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו