היי יש לי בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי יש לי בעיה
    ג'סיקה
    11/10/2008

אני בת 16 ולומדת בתיכון. הבעיה שלי היא כזו: אני תלמידה טובה, ויש לי רצון ללמוד, אבל הרבה פעמים אני נתקלת במצב שקשה לי להקשיב בשיעור, וקשה לי להתרכז בהכנת שיעורי הבית. בנוסף לכך, המון פעמים בשיחות עם אנשים אני מוצאת את עצמי בכלל לא מקשיבה, אע"פ רצוני להקשיב. אודה אם תוכלו לעזור. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי יש לי בעיה

הוספת תגובה

• תשובה

קארין אור
    12/10/2008

היי.
    אני יכולה להבין את הרגשתך בשיעורים, כי לפני 20 שנה בערך הרגשתי אותו דבר בתיכון.
    יכול להיות שיש לך הפרעת קשב וריכוז והייתי ממליצה לך לעשות איבחון, כי אם זה יתברר כנכון יהיו לך הקלות במבחנים וזה יכול לעזור לך.
    יש הרבה דברים שאת יכולה לעשות חוץ מזה- למשל להמנע מאכילה של דברים שיש בהם חומרים כימיים, חומרים משמרים, צבעי מאכל וכ"ו.
    יש תוסף תזונה שנקרא אלספה פוקוס- אלו מספר חומצות שומן שמאזנות את התחושה במוח של חוסר ריכוז- זה תוסף טיבעי לחלוטין ויעיל מאוד.
    אפשר גם לתרגל הקשבה עם חברים או עם ההורים- תבקשי מהם שיספרו לך משהו ותחזרי על הפרטים החשובים בסיפור. התירגול עוזר מאוד ללמוד הקשבה.
    את יכולה גםלהיעזר בטיפול הומאופתי.
    בהצלחה בכל אלו.
    שנה טובה
    ולבריאות
    קארין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קארין אבל יש לי עוד שאלה

ג'סיקה
    12/10/2008

אני מודה לך על המענה. האם האבחון עולה כסף ואיפה עושים אותו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ג'סיקה

קארין אור
    15/10/2008

כן טיפול עולה כסף
    אם ברצונך טיפול הומאופתי את יכולה לפנות ליואב פנחס הפרטים שלו מופיעים
    באתר הזה.
    בהצלחה וחג שמח
    קארין אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו