מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיצד לקבל הארכת זמן במקרה שלי ?דבש2716/12/2008
אני מסיים את ההתמחות במשרד עו"ד ואני אמור לעשות את בחינות לשכת עו"ד בעוד כמה חודשים אני מעוניין לקבל הארכת זמן יש לי תוצאת בדיקת TOVA בפעם הראשונה - בלי ריטלין והתוצאה היתה לא טובה (של מישהו עם הפרעות קשב) בפעם השניה - עם הריטלין הבדיקה הראתה תוצאה טובה על סמך פגישה אצל נירולוג + בדיקת TOVA אבחן אותי הנירולוג כסובל מהפרעת קשב ADHD אני מטופל בריטלין מזה חודש מאובחן כבר מעל לשנה לא עשיתי אבחון נוסף במכון כלשהו ללקויות למידה או משהו אחר אני די איטי וקצת מוסח דעת בבחינות ואני מעוניין לקבל הארכת זמן בבחינה האם אישור של נירולוג + תוצאות בדיקת טובה מספיקים לצורך קבלת הקלות כגון הארכת זמן ? מה אני צריך לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קארין אור17/12/2008שלום רב,
אני חושבת שאת השאלה הזאת יש להפנות ללשכה לעו"ד, הם אחריים על הבחינות ועל המשתתפים.
אולי צריך פשוט למסור להם את הניירת הרפואית ומכתב בקשה להארכת זמן.
בהצלחה בבחינה.
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?