מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת משתתפים למחקר על הפרעת קשבנירית18/01/2009
שלום , דרושים משתתפים בני 21-50 למחקר על הפרעת קשב וריכוז. המחקר בודק כיצד ריטלין משפיע על יכולת קבלת-החלטות במסגרת המחקר השמתתפים משחקים משחק-הימורים ממוחשב,וכן עוברים בדיקת TOVA . המשתתפים יקבלו תשלום תמורת השתתפותם! אשמח לתת פרטים נוספים. יום נפלא, נירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע מאוד מעניין
גבי זסלבסקי18/01/2009שלום נירית
אשמח לעניין את מטופלי על המחקר.
למי הם צריכים לפנות??
מי הגוף שעומד מאחורי מחקר זה? ,באיזו מסגרת הוא מבוצע?
מה הביא אתכם לשאלת מחקר כזו?
אשמח לשמוע יותר על המחקר ועל מה המחשבות שמניעות אותו,לפי דעתי ניתו לבצע מספר רב של מחקרים בנושא.
במידה ואת מעונינת ישנה הכנה = רמדי = תכשיר הומאופתי שמופק מרטלין, ולאחר הפקתו נבדקה השפעתו(של הריטלין ההומאופתי-שלא מכיל זכר מהמולקולה המקורית של החומר) על קבוצת אנשים ,שלא יודעים מה הם לוקחים....מעניין מאוד !!
בברכה,
גבי זסלבסקי
הומאופת קלאסי
0544920180* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודות המחקר
נירית19/01/2009המחקר הוא עבודת הדוקטוראט שלי,במסגרת לימודי בטכניון.הוא נעשה בשיתוף עם המעבדה הקוגניטיבית במררכז הרפואי "שלוותה" בהוד השרון. הרעיון שמאחורי שאלת המחקר הוא,שידוע שריטלין משפיע על ערנות ו"פוקוס" במשימה.אבל האם הוא משפיע גם על "סגנון" קבלת ההחלטות שלנו,כלומר האם הוא גורם לנו להיות שקולים יותר,ופחות לוקחי-סיכון? מה שסיפרת על הרמדי מאד מעניין....אני אשמח קודם לסיים את המחקר הנוכחי :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתתפים למחקר
רונית אלקיים19/01/2009שלום נירית, באיזה מייל/נייד ניתן ליצור קשר? תודה ובהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתובת ליצירת קשר
נירית19/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מעניין אשמח לקבל תגובה ממך
יונית25/03/2009למייל שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתתפתי במחקר
krn27/06/2009שלום לכולם
אני קרן שם בדוי
השתתפתי במחקר שהתפרסם פה באתר
מאוד עזר לי המבחן TOVA
רב תודות לנירית המקסימה
ולד"ר זיו צוות נהדר
תודה ושמחה שנטלתי חלק במחקר
זה עזר לכם המון
אבל לי עזר כפליים.
המשך מחקר נעים , ותודה על שעזרתם לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחקר בנושא הפרעות קשב
ליזה09/08/2009אם זה עדיין רלוונטי, אשמח להשתתף במחקר שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אתי30/12/2009אני בת 27 אני מוכנה להשתתף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
איה09/01/2010אשמח לשמוע עוד, ואולי לקחת חלק במחקר.
אני בת 31 מאובחנת ADHD.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?