בעל הפרעת קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעל הפרעת קשב וריכוז
    בן 20
    30/10/2009

אני מגיל קטן מחליף התנהגויות, יומיים אני מצחיקן יומיים אני בדיכאון, יום יש לי ביטחון עצמי יומיים אין לי,
    ההתנהגות שלי מתחלפת עם התייחסותם של אחרים כלפי בלי שליטה שלי
    אשמח אם יהיה לכם עצות טובות בשבילי איך להסתדר עם בעיית ההתנהגות וקשב וריכוז שלי ותתנו לי טיפים לביטחון עצמי

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעל הפרעת קשב וריכוז

הוספת תגובה

• תשובה

קארין אור
    01/11/2009

היי לחייל האמיץ.
    זו שאלה מצויינת ומאוד רלוונטית, אני חושבת שיש המון אנשים היום שסובלים מאותו סימפטום.
    אז כנטורופתית הייתי משנה את התזונה מעט, לתזונה יותר מודעת ובריאה, כדאי לך לקחת ייעוץ נטורופתי שיתאים לך בדיוק.
    אתה מוזמן להתקשר אליי בנושא הזה, אני לא לוקחת כסף על טיפול בחיילים קרביים(מן עקרון שכזה)
    התזונה שלנו מאוד משפיעה על נפילות ועליות במצב הרוח...
    דבר שני אני ממליצה על אומגה 3 - זו חומצת שומן ניתן לקחת את זה בקפסולות, ולמה שאתה מתאר כדאי לקחת מינימון 3 כדורים ביום (בוקר צהריים וערב) מהמינון הכפול.

אתה גם יכול ללמוד לתרגל מדיטציה שתעזור לך לאסוף את עצמך ולהיות יותר מפוקס ובשליטה,
    בהצלחה
    קארין אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקארין

בן 20
    07/11/2009

אני אשמח מאוד להתקשר אבל רשמת את המספר שלך
    אודה מאוד אם תרשמי

שבוע טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקארין

בן 20
    07/11/2009

אני אשמח מאוד להתקשר אבל לא רשמת את המספר שלך
    אודה מאוד אם תרשמי

שבוע טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו