מחפס דרך להקל על עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפס דרך להקל על עצמי
    נתן
    11/11/2009

כיום אני בן 57. על פי כל אשר קראתי ולמדתי בנושא של הפרעות קשב ולפי פרטים שאספתי בנבירה בתולדות חיי ובמאפיניי, בטוחני כי הנני סובל מהפרעת קשב ללא היפראקטיביות מתמדתת. הנני מבחין בי:

- אי השלמת משימות ומיזמים, אפילו פשוטים ביותר
    - תכנון מיזמים חדשים ועזיבתם
    - קשיי ארגון והתארגנות
    - ברוב הימים, חיים ללא יומן או מגבלות זמן
    - הספק נמוך (כשהעניין לא דחוף ביותר ומלחיץ מאוד)
    - דחיינות
    - תחושת אאוטסיידריות ו"לא מבינים אותי"
    - חוסר סדר, למרות המאמצים (בבית או במשרד)
    - אימפולסיביות
    - חוסר בטחון מסויים משתק, בעיקר מול משימות אשר איני יודע איך לבצען נכונה
    - תחושת בדידות מול ההחייבויות
    - רגישות יתר במידת מה
    - חלק מתגובותיי אימפולסיביות
    - "רק אני מבין את עצמי" (לפעמים, עד כדי התנשאות)
    - בחירות פאסיביות בחיים

כתוצאה, כיום אין לי בטחון כלכלי ורכוש, ואני זקוק לדרך לנצל את כישוריי, לחיות חיים מאושרים יותר ולהפיק טועלת כלכלית ממשית ממאמציי.
    ניסיתי להעזר בשיטות שמציעה ספרות העזרה העצמית, אך מתחיל ועוזב, מתחיל ועוזב, ואיני מצליח לעבור את מעגל הקסמים הזה)

אודה מאוד עם מישהו יומר לי (טיפול פרטי הוא מחוץ להישג ידי) למה אני זקוק בדיוק ואם קיימים קבוצות תמיכה והיכן הן בארץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפס דרך להקל על עצמי

הוספת תגובה

• תשובה לנתן

גבי זסלבסקי
    12/11/2009

נתן שלום רב,
    תודה רבה על פנייתך ועל הפרטים אותם שיתפת אותנו.
    ברשותך אתחיל מהסוף לגבי קבוצות התמיכה , נכון לרגע זה ומבדיקה קצרה ולא ממש מעמיקה באינטרנט לא מצאתי וגם לא שמעתי על קבוצת תמיכה לתופעות הקשב והריכוז אשר מתאימה לגיל הצעיר יותר אני לא מכיר) במידה ותצמא קבוצה כזו אשמח לשמוע על זה.
    כתבת : ".מישהו יומר לי למה אני זקוק בדיוק" - מילת המפתח היא "בדיוק" , אני כהומאופת תמיד ללא יוצא מן הכלל מחפש את הדבר המדוייק ביותר שאני יכול לתת, בכדי לעשות זאת לצערי לא מספיקה לי הרשימה אותה רשמת פה ( אף על פי שיא מאוד רחבה ומראה על פתיחות ושיתוף מצידך)
    זה לא יהיה מקצועי מצידי ולא מכובד בשבילך לתת ולקבל הנחיות בצורה כזו, בכדי שבאמת ניצור שינוי עמוק יסודי וקבוע יש צורך בפגישה עם בעל מקצוע, לצורך הדוגמא פגישת אבחון ראשונה עם הומאופת יכולה לערוך כשעתיים (רק תחשוב על כמה נושאים ופרטים אפשר לדבר בשעתיים)
    אי לכך לצערי אני לא אוכל לעזור לך , לפחות לא ע"י תכשיר הומאופתי בצורה כזו.
    אני מבין שמצב לא מאפשר טיפול פרטי - ואני אומר תמיד אפשר לדבר ולראות מה אפשר לעשות בנדון, גם דרך קופ"ח זה אופציה ,אני עצמי מקבל אנשים דרך קופ"ח לאומית ושם המחירים הם זולים באופן משמעותי מהביקור באופן פרטי.
    בכל אופן אשמח לעזור ולענות על שאלות נוספות
    בברכה,
    גבי זסלבסקי הומאופת קלאסי
    לשאולות נוספות אתה יכול לכתוב בפורום או באופן פרטי במייל או ב 0544920180
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו