המאופטיה נותת מענה לבעיה נראולוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המאופטיה נותת מענה לבעיה נראולוגית
    לוטוס
    23/02/2010

ילד adhd spd האם ניתן ליפתור את הבעיה על ידי טיפול הומאופתי בתודה מראש לוטוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה ללוטוס

גבי זסלבסקי
    23/02/2010

שלום רב ללוטוס
    את שואלת שאלה עמוקה ורחבה מאוד.
    נכון לימים אלו בהתייחס למדע אין להם הסבר מה קורה במוח של מבוגר או ילד כמאובחן שסובל מ adhd , התופעה מוגדרת בצורות שונות והפתולגיה המוחית, במידה וקיימת, מובנת בצורה חלקית ולא שלמה.

לעניין ההומאופתיה,

בכדי להיות ענייני אני יכול לשתף אותך מנסיוני , אני מטפל בהרבה ילדים אשר מאובחנים כ adhd כל ילד הוא עולם , כל ילד שונה מילד אחר , לכל ילד צרכים וביטויים אחרים .
    אני כהומאופת קשוב לצרכים המיוחדים שיש לילד שעמוד מולי ומתאים לו תכשיר הומאופתי שמתאים לו בצורה אישית.
    תהליך אבחון הומאופתי שכזה מניב תוצאות חיוביות וכך ההורים הילד והממסד מדווחים על שיפור ניכר בתופעות השונות מהן סובל הילד.

לסיכומו של עניין - תהליך הומאופתי נכון יביא לשיפור משמעותי ואמיתי אצל אנשים המוגדרים כילדי adhd

אשמח לעזור בכל עניין שהוא
    גבי זסלבסקי,הומאופת קלאסי
    0544920180

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופטיה

רות
    28/02/2010

אני באופן אישי נעזרת עבור ביתי בהומאופטיה מאז שהיתה ילדה קטנה.
    לאחרונה נעזרתי בגלל בעית הקשב והריכוז של ביתי בהומאופטיה קלסית כלומר ישבו איתה לקחו הרבה זמן את כל הפרטים והתאימו לה באופן אישי. למרות שהייתי "סקפטית" חל שיפור ניכר בקשב והריכוז . זה לא פתר את כל הבעיות. את שאר הבעיות אנחנו מנסים לפתור במרכז למידה שנקרא מרכז תבונה שם מלמדים איך ללמוד באהבה אין סופית. שיטות לימוד ותקשורת כדי להתרכז יותר וגם זה עוזר. אבל אין ספק שהתרופה ההומאופטית שיפרה את הריכוז ואני ממש ממליצה. נכון שלא תמיד בהומאופטיה זה מצליח זה מצריך משהו שממש חי את הנושא . ההומאופטית שלי היא המורה שלי מבית הספר שלמדתי נטורופתיה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו