ADHD

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ADHD
    שי
    14/03/2010

שלום,
    בני בן 10 מאובחן (מלפני שבוע) ב- ADHD וכמו כן ילד חרדתי.
    קצת הופתעתי כאשר הוא הוא אובחן כהיפרקטיבי כי הוא ילד מאוד חיובי ואינו מפריע לא למורה ולא לשאר הכיתה. בני הוא תלמיד מצטיין בלימודים אבל בכל זאת המורה מתלוננת שאינו מרוכז מספיק בשיעורים ובכל פעם צריכה "להחזיר" אותו על מנת שיהיה מרוכז.
    בבית הספר הם לא יודעים שעשיתי לו איבחון וגם אין לי שום כוונה לעדכן אותם בכך.
    יש איזה משהו טבעי שניתן לתת לו על מנת שיהיה מרוכז יותר בשיעורים?
    (באיבחון לא הומלץ לתת לו ריטלין).

תודה מראש
    אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ADHD

הוספת תגובה

• תשובה לאמא

גבי זסלבסקי
    15/03/2010

אני אתחיל מהסוף - יש המון דברים שניתן לתת לילד שלך במתבסס על משהו טבעי, יש חשיבות גדולה מאוד למה לתת...ולכן צריך לפנות לייעוץ מקצועי בכדי להתאים לילד שלך משהו שבאמת מתאים לו.
    אבל לפני זה, כמה שאלות קצרות...
    למה לקחת אותו לאבחון?
    למה את חושבת שהוא צריך משהו לריכוז מלבד מה שהמורה אומרת?
    האם בבית את גם חווה כל מיני דברים כאלו?

אשמח לשמוע עוד ..
    בהצלחה

גבי זסלבסקי
    הומאופתיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שי
    15/03/2010

שוב שלום,
    לקחתי את בני לאיבחון ביגלל שהמורה מתלוננת על חוסר ריכוז של בני וכמו כן לאחרונה הוא "אימץ" לעצמו טיקים.
    באבחון הרב תחומי (נוירולוגי, פסיכולוגי, קשב וריכוז, דידקטי) שערכתי לו לא המולץ לתת לו ריטלין מכיוון שנאמר לי שהוא ילד חרדתי (מה שאני לא פוסלת), הוא ילד מאוד חיובי, חברתי אך נושא המוות די מעסיק אותו (מה יקרה אם לנו ההורים שלו יקרה משהו, או מה קורה אחרי המוות ועוד) זה לא משהו שמשבש לו את מהלך היום או מעסיק אותו במשך היום, אך זה קיים.
    כמו כן מכל האיבחונים שנעשו הכי חשוב היה לי הפסיכולוגי. שם נאמר לי שהוא מתחלה (טיקים) על מנת למשוך תשומת לב. פרט לכך הכל תקין לחלוטין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לאמא

גבי זסלבסקי
    15/03/2010

תודה רבה על הפרוט והשיתוף.
    כפי שאת מבינה וחווה יש מספר דברים שצריכים לקחת בחשבון.
    להגיד שאני רוצה משהו רק בכדי לשפר לו את הריכוז זה בטוח לא מספיק ולא מהווה פתרון שורשי ועמוק לדברים שאת מתארת לנו.
    לכל הדברים שאת מתארת ישנה סיבה פנימית עמוקה יותר, אותה סיבה מראה את עצמה בתופעות כפי שאת מתארת לנו - חרדה , טיקים וקשיי ריכוז.

אי אפשר לטפל בבעיה אחת ולא להתייחס לשאר המכלול, אי אפשר לתת משהו לריכוז ולא לטפל בחרדות או בטיקים או בכל דבר אחר...

צריך לטפל בסיבה , צריך לטפל בשורש העניין , צריך לטפל בבן שלך ולא בתופעות שמהם הוא סובל!!
    רק פתרון שורשי ועמוק יוכל באמת לעזור לך ולבנך!!
    אני ממקומי כהומאופת יכול להגיד לך שטיפול הומאופתי המטפל בשורש הבעיה בהחלט יכול לעזור לך!!

אשמח לספק עוד אינפורמציה או שאת יכולה להיכנס לאתר שלי ושם לקרוא על טיקים ,חרדה או הפרעות קשב וריכוז, בהצלחה

בברכה ולילה טוב
    גבי זסלבסקי
    הומאופת קלאסי
    0544920180

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום גבי

שי
    15/03/2010

שלום גבי,

נהנתי לקרוא את האתר שלך אך יש לי מספר שאלות ברשותך:
    1. מתוך נסיונך האם טיפול לא קונבנציונלי מתאים לכולם?
    2. בטווח של איזה זמן טיפול כגון מה שבני צריך מתחילים לראות תוצאות?
    3. אנחנו גרים בצפון התוכל להמליץ לנו על מישהו באיזור רמת ישי/טבעון/קריות?
    4. אומגה 3 לילדים ניתן לקנות בכל הפארמים או רק בחנויות טבע מתמחות?

תודה ויום נפלא
    אמא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

גבי זסלבסקי
    15/03/2010

להלן התשובות :
    1.העולם ה"לא קונבנציונלי " עשיר ורחב כולכך שאני בטוח שתוכלי למצוא משהו שמתאים לבנך וכך בעצם כל אחד יכול למצוא מה שמתאים לו מרכיבה טיפולית דרך דמיון מודרך ועד דיקור סיני נטורופתיה וכמובן הומאופתיה. אז כן אפשר למצוא משהו שמתאים לכולם.
    2.זה מאוד תלוי מה תעשי ואצל מי...
    3.אשמח מאוד להמליץ לך על מישהו בצפון - צרי קשר בטלפון או במייל
    4.אומגה 3 זה לא המומחיות שלי ...לא יודע כיצד לענות, אבל אני בטוח שקארין תענה לך על זה ועל ההבדלים שיש בשוק..ככה גם אני אלמד

יום טוב ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו