הי קארין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי קארין
    חיה
    28/10/2010

שמעתי שהמלצת על דיסה שואכלים שמגבירה יצור חלב אם
    אשמח מאוד לשמוע על איזו דיסה מדובר

תודה מראש
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי קארין

הוספת תגובה

• הי קארין - תגובה

גבי זסלבסקי
    28/10/2010

כולנו נשמח לשמוע על דייסת הפלא של קארין. :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דייסת הפלא

קארין אור
    09/11/2010

סליחה שלקח לי המון זמן לחזור.
    דייסת הפלא שלי היא מתוך הרפואה האיירובדית (הודית) והיא רק אחת מתוך תזונה שלמה שמתאימה לנשים אחרי לידה (מגבירה ייצור חלב):

המצרכים:
    1 ק"ג סולת מלאה
    חצי ק"ג (אפשר גם פחות)- אגוזים,קשיו,פיסטוק טחונים (כדאי לטחון לבד או קרוב מאוד למועד ההכנה ולשמור במקפיא כדי למנוע חמצון)
    50 ג"ר חמאה או גהי (זו חמאה שההודים משתמשים בה והיא הרבה יותר בריאה, תחפשו באינטרנט איך מכינים אותה, זה פשוט מאוד)

מחממים את החמאה על אש קטנה בסיר, מוסיפים את הסולת ומערבבים, מוסיפים את האגוזים ומיד מכבים את האש ממשיכים לערבב.
    מאחסנים בקופסא במקרר.
    להכנת הדייסה- מבשלים 2 כפות מהתערובת בסיר עם כוס מים או חלב (אני פחות אוהבת את האופציה עם החלב כי היא מייצרת ליחה אבל לבחירתכם)
    מוסיפים מעט דבש ובתאבון.

לנשים אחרי לידה אני ממליצה מאוד לתאם פגישה ולהתאים תזונה מתאימה לתקופה החשובה הזו- גם לשיקום הגוף וגם לייצור חלב.

לבריאות
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו