בתי בת 7.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי בת 7.5
    דניאל
    04/11/2010

שלום,
    בתי אובחנה בליקויי לימידה שנובעים מקשב וריכוז (ADD?) אני מאוד רוצה להימנע בטיפול ברטליין ודיי נוטע לטיפול הומופאתי
    תוך כמה זמן מרגע נטילת התרופה רואים תוצאות? זה אמור לרפא את הבעיה או כמו הרטליין רק לאזן זמני?
    אודה על התייחסותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי בת 7.5

הוספת תגובה

• בתי בת 7.5 - תגובה

גבי זסלבסקי
    04/11/2010

שלום דניאל,
    אני שמח לשמוע שאת נוטה לטיפול הומאופתי!!

אני הומאופת ואני יכול להגיד לך שטיפול הומאופתי לילדים נמצא אפקטיבי מאוד.
    התהליך ההומאופתי הוא מאוד אישי , לכל אדם מתאימים תכשיר הומאופתי אחר שמתאים רק לו. כל אדם מתקדם בקצב שונה בהתאם ליכולות שלו ובהתאם לרמת הדיוק של ההומאופת.
    קצב ההתקדמות תלוי במספר רב של גורמים , לדוגמא - בחירת רמדי נכונה, צורת הלקיחה ועוד..

ולכן קשה לענות של שאלה זו.

תהליך הריפוי ההומאופתי שונה מתהליך עבודת הריטלין, תהליך הומאופתי לא מאזן זמנית אלה נוגע בשורש הבעיה , פותר את התופעות משורשן.
    פתרון שורשי זה הוא יסודי בסיסי ונוגע בבעיה העמוקה יותר ולכן לא יוצר הקלה זמנית.
    לטיפול ההומאופתי יש את כל הפלוסים לטיפול בילדים(טבעי,אינדיווידואלי) בכלל וברטלין בפרט שכן הוא מטפל בילד ולא מנסה למסך את התופעה ממנה הוא סובל,ולכן עובד ביעילות רבה!

אשמח לעזור לך
    בברכה ,
    גבי זסלבסקי הומאופת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתי בת 7.5 - תגובה

כרמית ברלין
    29/11/2010

הי ותודה על פנייתך,
    האינסטינקטים שלך בריאים. רטלין הוא לא באמת פתרון הולם לסובלים מבעיות קשב.
    ראשית הוא לא פותר את הבעיה האמיתית יש לו תופעות לוואי רבות לטווח ארוך ואל נשכח שהוא סם.....
    טיפול הומאופתי לא דומה לרטלין. ראשית הוא מותאם למכלול של האדם באופן ייחודי, הוא לא מסוכן. האפקט שלו ממושך ונשמר, כלומר, בניגוד לרטלין שהשפעתו פגה אחרי פרק זמן מסויים, הרמדי ההומאופתית לא. בנוסף השיפור נשמר גם כשמפסיקים את הרמדי.
    וזאת כיוון שהאדם עובר ריפוי. רטלין לא מרפא..... הוא רחוק מזה.....
    מנסיוני הרב בטיפול בבעיות קשב, ניתן לראות שיפור בטווח של חודש וחצי, זאת בהנחה שההומאופת שניגשת אליו מנוסה ודייק ברמדי הנכונה.

אשמח מאד לעזור,
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו