מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית קשב לילד בגיל 5.5 ??? מתלבטתאביבה23/01/2011
שלום בני בן 5.5 במסגרת גן טיפולי נולד בלידה רגילה ובמעקב התפתחותי מאז ה,היו בעיות נוזלים באוזניים שעיכבו אתו בשמיעה ושפה ובהבנה...עבר טיפול הומוהופטי לגביי הנוזלים ..ובעיה נפתרה(לא בטוח ..זו בעיה שחולפת בערך בגיל זה)
כיום אני עומדת לפני איבחון לאחר ייעוץ מהצוות הפרא רפואי להמשך אוליי שיקול תרופתי על מנת שייקל עליו לקראת ביה"ס...הוא עובד יחסית בבית עם חוברות עבודה.יש לו קליטה מצויינת לשירים\מוזיקה...זיכרון של סיטואציות.יכול לשבת שעות מול מסך טלויזיה....אך יש לו עניין רב באוכל ונישנושים....מרעיף אהבה..ע"י משפטים חוזר "אני אוהב אותך....במיוחד אותי...ילד יחסית מאוד טוב וחברותי ...מדבר וחוזר הרבה על חוויות ומשפטים(גם לעצמו)
ילד אהוד ...ממש לא אלים...טוב מדיי...סולח תמיד ומבקש סליחה גם כשלא צריך לפעמים.
עבר ייעוץ גנטי....אין ממצא או תסמונת.ילד מלא אנרגטי ...ישן טוב בלילה (יש לו הרגל נידנוד ראש מלווה בשירה או מונולוג עד להרדמותו כשהוא שוכב על הבטן-אגב זה דבר שאף פעם לא התייחסו לזה צוות מקצועי מאז שהיה תינוק)
כיום אני דוחה טיפול כימי כלשהו והתחלתי לפני כ 3 שבועות תוספי תזונה בהמלצת רב(ללא תשלום)הופנתי לבית טבע לרכוש (גרגרי ליצטין-סופר גלא - ג'ינקו בילובה)
הרבה שינוי עדיין אני לא רואה מלבד מעט יותר ערנות ותיאבון....
שאלתי היא מה יכול באמת לעזור לו להיות פחות רגשי,יותר קשוב על מנת להכניסו למסגרת לימודים...ואם מסגרת רגילה או כיתה מיוחדת ששם הבעיות שונות ורוויות באלימות העלולות לפגוע ברגישות הילד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית קשב לילד בגיל 5.5 ??? מתלבטת - תגובה
קארין אור23/01/2011אביבה שלום.
מאוד חשוב לשים לב לתזונה בהקשר הזה מכיוון שחומרים כימיים במזון מעובד יכולים להחמיר עם הבעיה, ממליצה על תזונה מגוונת, טרייה, עשירה בפירות, ירקות, דגנים, קטניות, אגוזים, דגים וכמה ופחות בשר/עוף,כדאי גם לצרוך אומגה 3 שמתאים לילדים ולהפרעות קשב (אומגה פוקוס אולי)
ממליצה גם על טיפול באמצעות חיות- תחפשי באינטרנט "מרכז חיבוק חיי" ותיתרשמי.
גם טיפול במגע עוזר.
בהצלחה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת....
אביבה23/01/2011היי תודה לך.לגביי חיות יש לו בגן חוג חיות פעם בשעה (זה שנה שלישית)
ולגביי התוספות תזונה זה ללא כימי ,ללא חומרים משמרים.
העניין שאהבתו לבשר עוף (בעיקר שניצל) ולפחמימות תפו"א,אורז ,אטריות וכ' גבוהה...אך בתקופה האחרונה אני הפחתתי...ל3 פעמים בשבוע.
אני משתדלת לגוון לקטניות וירקות(פירות הן לא בצריכה המועדפת שלו, מידי פעם תפו"ע בננה)עד לני מס' חודשים אכל לרוב שניצל תירס (קנוי)
)
האם ישנה המלצה ספציפית לטיפול מלבד מה שהזכרנו....?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת.... - תגובה
קארין אור23/01/2011מהכיוון הנטורופתי לא,
אם הוא אוהב חיות ונהנה בחוג , הוא יהנה מאוד מטיפול בחיות- זה שונה מחוג באופן הזה שזה אחד על אחד ומשולב בו תהליך טיפולי- לא כמו בחוג.
אולי גם תימצאי מזור בטיפול הומאופתי. צריך להתייעץ עם אחד הנטורופתים באתר.
בהצלחה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?