בעיית קשב לילד בגיל 5.5 ??? מתלבטת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית קשב לילד בגיל 5.5 ??? מתלבטת
    אביבה
    23/01/2011

שלום בני בן 5.5 במסגרת גן טיפולי נולד בלידה רגילה ובמעקב התפתחותי מאז ה,היו בעיות נוזלים באוזניים שעיכבו אתו בשמיעה ושפה ובהבנה...עבר טיפול הומוהופטי לגביי הנוזלים ..ובעיה נפתרה(לא בטוח ..זו בעיה שחולפת בערך בגיל זה)
    כיום אני עומדת לפני איבחון לאחר ייעוץ מהצוות הפרא רפואי להמשך אוליי שיקול תרופתי על מנת שייקל עליו לקראת ביה"ס...הוא עובד יחסית בבית עם חוברות עבודה.יש לו קליטה מצויינת לשירים\מוזיקה...זיכרון של סיטואציות.יכול לשבת שעות מול מסך טלויזיה....אך יש לו עניין רב באוכל ונישנושים....מרעיף אהבה..ע"י משפטים חוזר "אני אוהב אותך....במיוחד אותי...ילד יחסית מאוד טוב וחברותי ...מדבר וחוזר הרבה על חוויות ומשפטים(גם לעצמו)
    ילד אהוד ...ממש לא אלים...טוב מדיי...סולח תמיד ומבקש סליחה גם כשלא צריך לפעמים.
    עבר ייעוץ גנטי....אין ממצא או תסמונת.ילד מלא אנרגטי ...ישן טוב בלילה (יש לו הרגל נידנוד ראש מלווה בשירה או מונולוג עד להרדמותו כשהוא שוכב על הבטן-אגב זה דבר שאף פעם לא התייחסו לזה צוות מקצועי מאז שהיה תינוק)
    כיום אני דוחה טיפול כימי כלשהו והתחלתי לפני כ 3 שבועות תוספי תזונה בהמלצת רב(ללא תשלום)הופנתי לבית טבע לרכוש (גרגרי ליצטין-סופר גלא - ג'ינקו בילובה)
    הרבה שינוי עדיין אני לא רואה מלבד מעט יותר ערנות ותיאבון....
    שאלתי היא מה יכול באמת לעזור לו להיות פחות רגשי,יותר קשוב על מנת להכניסו למסגרת לימודים...ואם מסגרת רגילה או כיתה מיוחדת ששם הבעיות שונות ורוויות באלימות העלולות לפגוע ברגישות הילד....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיית קשב לילד בגיל 5.5 ??? מתלבטת - תגובה

קארין אור
    23/01/2011

אביבה שלום.

מאוד חשוב לשים לב לתזונה בהקשר הזה מכיוון שחומרים כימיים במזון מעובד יכולים להחמיר עם הבעיה, ממליצה על תזונה מגוונת, טרייה, עשירה בפירות, ירקות, דגנים, קטניות, אגוזים, דגים וכמה ופחות בשר/עוף,כדאי גם לצרוך אומגה 3 שמתאים לילדים ולהפרעות קשב (אומגה פוקוס אולי)
    ממליצה גם על טיפול באמצעות חיות- תחפשי באינטרנט "מרכז חיבוק חיי" ותיתרשמי.
    גם טיפול במגע עוזר.
    בהצלחה
    קארין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת....

אביבה
    23/01/2011

היי תודה לך.לגביי חיות יש לו בגן חוג חיות פעם בשעה (זה שנה שלישית)
    ולגביי התוספות תזונה זה ללא כימי ,ללא חומרים משמרים.
    העניין שאהבתו לבשר עוף (בעיקר שניצל) ולפחמימות תפו"א,אורז ,אטריות וכ' גבוהה...אך בתקופה האחרונה אני הפחתתי...ל3 פעמים בשבוע.
    אני משתדלת לגוון לקטניות וירקות(פירות הן לא בצריכה המועדפת שלו, מידי פעם תפו"ע בננה)עד לני מס' חודשים אכל לרוב שניצל תירס (קנוי)
    )
    האם ישנה המלצה ספציפית לטיפול מלבד מה שהזכרנו....?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת.... - תגובה

קארין אור
    23/01/2011

מהכיוון הנטורופתי לא,
    אם הוא אוהב חיות ונהנה בחוג , הוא יהנה מאוד מטיפול בחיות- זה שונה מחוג באופן הזה שזה אחד על אחד ומשולב בו תהליך טיפולי- לא כמו בחוג.

אולי גם תימצאי מזור בטיפול הומאופתי. צריך להתייעץ עם אחד הנטורופתים באתר.
    בהצלחה
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו