ילדי בן ה6 וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדי בן ה6 וחצי
    zehvit
    12/03/2011

היי ילדי בן ה6 וחצי אובחן ב hdhd . הפרעות קשב וריכוז היפראקטיבי חסר מנוחה לחלוטין ,ההריון והילדה היו תקינים לאחר מכן איחר בכל ההתפחות הלך בגיל מאוחר זחל מאוחר נולד עם טרוטיקוליס , זו השנה הרביעית בגן מיוחד 3 שנים היה בגן שפתי בשל איחור שפתי חמור מכיוון שלא דיבר מוקדם אנחנו בתור הוריו רצינו למנוע תיסכול והוא הפך להיות מאווד מפונק היום שנה רביעית בגן מיוחד במשך השנה האחרונה עברנו המון טיפולים איבחונים ותרופות פסיכוטיות שירגיעו אותו ואת הפרעות הקשב והאלימות שמתפרצים ללא כל אזהרה מוקדמת החל מתרופות כמו רספירדל רטלין הלידול בטיפול ועוד סוג של תרופה שאינני זוכרת את שמה אנחנו בתור הוריו מותשים אבודים ונמאס לנו מכל התרופות למניהן אנא מעניין אותי לשמוע על פרחי הבאך ?? ועם אפשרי טיפול כזה בילדי השובב עם כי חכם מאוד שקשה לו איך מטפלים ? לאן פונים ? מה עושים ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדי בן ה6 וחצי

הוספת תגובה

• ילדי בן ה6 וחצי - תגובה

קארין אור
    14/03/2011

שלום זהבית.
    את מתארת מצב שלאו דוקא מתאים לדעתי לעוצמה של פרחי באך, אני חוששת שזה יהיה "קטן עליו" למרות שאולי יחלקו עליי... אני מאמינה יותר גדולה בהומאופתיה קלאסית
    ואולי כמה שינויים תזונתיים ותוסף מזון.
    כנטורופתית אני בד"כ ממליצה לבדוק מה קורה מבחינה תזונתית האם יש הרבה מזון מעובד שמכיל חומרים כגון צבעי מאכל, חומרי טעם וריח, חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטומאט ועוד ומורידה את כל אלה, כנ"ל לגבי סוכרים למינימום ואז מעשירה את המזון לשם איזון ושקט במערכת, כמובן שזה בלבד לא יעשה את העבודה אבל יכול לתרום.

בהצלחה
    קארין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

אמא של אור
    31/05/2011

הי ,

חברתי, סטודנטית באוניברסיטה היתה קרובה להפסקת הלימודים בגלל הקושי להתרכז, להתעמק בחומר כתוב וכו. המליצו לה לעבור אבחון ואחרי זה טיפול אינטנסיבי (5 ימים). השיפור מדהים - חזרה ללימודים בגדול, המוטיבציה בשמיים והביצועים השתפרו פלאים.

אחרי הנסיון שלה העזתי ושלחתי את בני בן ה9 לאותה מטפלת. אחרי 5 ימים קיבלתי ילד חדש! יש סבלנות לשיעורי הבית, ממוקד, כל דבר לוקח חצי מהזמן. הפתעה מוחלטת בשבילי. אני ממליצה בחום.

אם תרצי פרטים - תודיעה לי

אמא של אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו