ילד פעיל מאד..חייכן לפתע נהיה בכייי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד פעיל מאד..חייכן לפתע נהיה בכייי
    אורטל
    05/04/2011

הבן שלי בן שנה ושמונה חודשים.תינוק מלא שמחת חיים,חייכן,רקדן...
    לפני חודשיים נכנס לראשונה לגן (מעניקים לו המון אהבה שם!).
    בשבועיים האחרונים,כשאנחנו שמים אותו בגן-הוא לא רוצה לעזוב אותנו ובוכה.
    מצד שני,כשבאים סוף יום לקחת אותו מהגן-הוא לא רוצה לבוא אלינו ובוכה ורוצה להשאר.
    הבעיה האמיתית מתחילה כשמגיעים הביתה.
    הוא נהיה עצבני בטירוף! בוכה מכל דבר,בלי סוף,המון ! בוכה מתוך עצבים ממשיים מכל דבר! אנחנו מנסים לשחק איתו...להציע לו לאכול..הוא לא נרגע.
    יוצאים מחוץ לבית-הוא נרגע.
    אם אנחנו משחקים תופסת בתוך הבית (אני מחזיקה אותו ובעלי רודף אחרינו)-אז הוא צוחק וחוזר לעצמו..אבל אסור להפסיק..בשניה שהפסקנו -זה צעקות ובכי קורע!
    מה קורה פה? הוא לא היה ככה..חל שינוי בו לאחרונה..הוא ממש עצבני בלי סוף בבית.
    אני חסרת אונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ילד פעיל מאד..חייכן לפתע נהיה בכייי - תגובה

גבי זסלבסקי
    11/04/2011

שלום רב אורטל,
    הנקודה שאת מעלה פה היא מעניינת מאוד.
    לפי דעתי אני חושב שהגיע שלב הגבולות...הילד שלכם מתחיל לבחון גבולות!
    זה אכן מתאים לגיל שלו, החשיפה בגן לילדים אחרים מביאה אותו להתנהגויות שלא הכרתם , קודם מה שעיצב את ההתנהגות שלו זה רק מה שהוא הכיר בבית אתכם או עם מטפלת..
    כרגע נמצא במסגרת אחרת המסגרת משפיעה עליו הוא רואה וחווה התהנגיות רבות של ילדים בגילו, הוא מפתח עצמאות בודק מחפש רוצה... ולכן אתם רואים את מה שקורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבי היקר !!

אורטל
    11/04/2011

התשובה שלך מתחברת לי עם סיטואציות נוספות שאני משחזרת ואני בהחלט חושבת שאתה צודק.
    אז קודם כל תודה רבה רבה לך ! בעיקר על האבחנה (-:
    אם י שלך טיפים בשבילי אשמח !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבי היקר !! - תגובה

גבי זסלבסקי
    11/04/2011

אורטל,
    שבאים להתמודד עם גבולות חייבים להבין שזה בא עם אהבה, גבולות ואהבה!
    גבול הוא בכדי "ליצור" ילד שיגדל להיות איש בעל ערכים טובים יותר, איש מצליח אשר יודע כיצד להגשים ולהשיג את הדברים שהוא רוצה,איש שמקשיב לעצמו, כן נכון הכל מתחיל בגיל 1.8 או אפילו קודם, וזה מתחיל עם גבולות.
    מי לא רוצה שהילד שלו יצליח ויגשים את שאיפותיו?? גבולות זו הדרך!

יש צורך בהתמדה, ליצור מכנה משותף ומוסכם בינך ובין הבעל - להקרין חזית אחת ברורה. אהבה וגבול ברור וחד משמעי, אין קיצורי דרך!

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו