מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוצר בשם "זום"- לילדה בת 8לימור23/05/2011
שלום, ביתי, בכיתה ב', תלמידה מוכשרת מאוד, אך עם זאת מופרעת קשב. אני (אימה) מחפשת דרכים יצירתיות לעזור ולהקל עליה בהתמודדות יום יומית בכל תחום, למעשה.
המליצו לי על מוצר מבית טבע שנקרא "זום", סיפרו שזה פועל מדהים ושווה לנסות.
ברצוני לדעת עד כמה זה באמת טבעי? אילו תופעות לוואי עלולות להתעורר? האם מכירים? האם באמת מומלץ? מה שונה מ"סתם" אומגה 3 שמשווקים ברשתות?
בכל זאת, המחיר 200 ש"ח בחודש, ככה שאם זה עובד אז זה שווה כל אגורה.
בברכה ותודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצר בשם "זום"- לילדה בת 8 - תגובה
גבי זסלבסקי23/05/2011ששלום רב לימור,
אני לא מכיר את המוצר
סליחה
נשמח לענות על שאלות נוספות.
בברכה
גבי זסלבסקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה לילדים
אמא של אור31/05/2011הי ,
חברתי, סטודנטית באוניברסיטה היתה קרובה להפסקת הלימודים בגלל הקושי להתרכז, להתעמק בחומר כתוב וכו. המליצו לה לעבור אבחון ואחרי זה טיפול אינטנסיבי (5 ימים). השיפור מדהים - חזרה ללימודים בגדול, המוטיבציה בשמיים והביצועים השתפרו פלאים.
אני אמא לבן עם בעיות קשב וריכוז, בן ה-9 ,ושלחתי אותו לאימון של 5 ימים ברעננה. חזר
ילד חדש. מבזבז על השיעורים חצי מהזמן, מפוקס וערני. סופר מומלץ!
אם תרצי פרטים - תודיעה לי
אמא של אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאמא של אור
גילה11/07/2011לאמא של אור
אני אמא לילד שיש לו בעיות קשב וריכוז ניסה ריטלין קונסרטה, אך יש לו תופעות לוואי מאוד חזקות כאבי ראש חזקים כאבי בטן .
אשמח שתכתבי לי לאן שלחת את הילד לאן ומה השם
תודה מראש
גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת דייויס
אמא של אור13/07/2011מדובר על 5 מפגשים של ילד עם המטפלת. כל מפגש כחצי יום (!).
המטפלת מקסימה - רגישה, כייפית, מבינה ילדים ויש לה המון אינטליגנציה ריגשית וגישה לילדים. הבן שלי התאהב בה :-). כמובן זה משפיע על המוטיבציה שלו להצליח בקורס הזה.
אני לא בטוחה איך בדיוק זה פועל, אבל הרעיון לגרום למטופל ללמוד לגייס את המשאבים שקיימים אצלו כדי להרכז. אחרי שהילד מבין שהוא שולט על ריכוז שלו, הוא משתמש בזה בסיטוציות שדורשות את זה. ואז פתאום הוא מצליח להתפקס על משימה: להתחיל ןלגמור אותה. כל הצלחה מזינה את עצמה ןזה נותן לו רצון לעשות את זה שוש ושוב.
אני מקווה שהצלחתי להעביר את הרעיון הכללי, לפחות זה מה שנראה לעין.
זה נורא יקר! אבל כמה שיעורים להוראה מתקנת יכותי לחסוך אם הייתי עושה את זה קודם! ואני לא מדברת על עוגמת נפש.
שם של המטפלת שלנו - לובה 0544766203. מקבלת ברעננה
שיהיה בהצלחה בכול שיטה שתבחרו!
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת דיוויס
אמא של אור01/06/2011הי,
אז כך: שם השיטה ששינתה את חיינו - דייוויס.
היתרון - לא נוטלים תרופות\תוספים וכל מיני דברים אחרים.
הרעיון, לפי עניות הבנתי, היא ללמד את הילדים לגייס נכון את המשאבים שיש להם כדי להתמקד במטרה. אחרת המון מאמץ מתבזבז אצלהם על המאבק להיות בפוקוס ולא להתפזר. השיטה חווייתית וכייפית, דורשת יצירתיות. המטפלת ברעננה (אני פשוט לא מכירה אחרות) מוצאת את הדרך לגרום למטופלים לשיתוף פעולה. זה 5 פגישות של חצי יום. עולה ימבה כסף, אבל כמו שאמרת - שווה כל אגורה. אם לא החברה שלי שכל כך מצליחה אחרי הטיפול לא הייתי מעיזה להוציא סכומים כאלה מהכיס. היום אני רוצה לספר לכל העולם שיש להם סיכוי לזכות באיכות חיים חדשה ב 5 ימים! אני יודעת שזה נשמע הזוי, אבל זה מה יש.
כמעט שכחתי לתת לך את הפרטים של המטפלת : לובה 0544766203
דברי איתה ותמסרי לה ד"ש חמממה מענת פלג
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לקשב...
לימור01/06/2011תודה, אני אשמח לשמוע פרטים במה מדובר וכו'...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חושבת שאוכל להוסיף יותר מדי
אמא של אור13/07/2011מדובר על 5 מפגשים של ילד עם המטפלת. כל מפגש כחצי יום (!).
המטפלת מקסימה - רגישה, כייפית, מבינה ילדים ויש לה המון אינטליגנציה ריגשית וגישה לילדים. הבן שלי התאהב בה :-). כמובן זה משפיע על המוטיבציה שלו להצליח בקורס הזה.
אני לא בטוחה איך בדיוק זה פועל, אבל הרעיון לגרום למטופל ללמוד לגייס את המשאבים שקיימים אצלו כדי להרכז. אחרי שהילד מבין שהוא שולט על ריכוז שלו, הוא משתמש בזה בסיטוציות שדורשות את זה. ואז פתאום הוא מצליח להתפקס על משימה: להתחיל ןלגמור אותה. כל הצלחה מזינה את עצמה ןזה נותן לו רצון לעשות את זה שוש ושוב.
אני מקווה שהצלחתי להעביר את הרעיון הכללי, לפחות זה מה שנראה לעין.
זה נורא יקר! אבל כמה שיעורים להוראה מתקנת יכותי לחסוך אם הייתי עושה את זה קודם! ואני לא מדברת על עוגמת נפש.
כמו שכתבתי - שם של המטפלת שלנו - לובה 0544766203. מקבלת ברעננה
הכי טוב להתקשר ולדבר איתה, ועוד יותר מומלץ לפגוש אותה - היא תספק את מלוא האינפורמציה !
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?