מוצר בשם "זום"- לילדה בת 8

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצר בשם "זום"- לילדה בת 8
    לימור
    23/05/2011

שלום, ביתי, בכיתה ב', תלמידה מוכשרת מאוד, אך עם זאת מופרעת קשב. אני (אימה) מחפשת דרכים יצירתיות לעזור ולהקל עליה בהתמודדות יום יומית בכל תחום, למעשה.

המליצו לי על מוצר מבית טבע שנקרא "זום", סיפרו שזה פועל מדהים ושווה לנסות.
    ברצוני לדעת עד כמה זה באמת טבעי? אילו תופעות לוואי עלולות להתעורר? האם מכירים? האם באמת מומלץ? מה שונה מ"סתם" אומגה 3 שמשווקים ברשתות?

בכל זאת, המחיר 200 ש"ח בחודש, ככה שאם זה עובד אז זה שווה כל אגורה.

בברכה ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוצר בשם "זום"- לילדה בת 8

הוספת תגובה

• מוצר בשם "זום"- לילדה בת 8 - תגובה

גבי זסלבסקי
    23/05/2011

ששלום רב לימור,
    אני לא מכיר את המוצר
    סליחה
    נשמח לענות על שאלות נוספות.

בברכה
    גבי זסלבסקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה לילדים

אמא של אור
    31/05/2011

הי ,

חברתי, סטודנטית באוניברסיטה היתה קרובה להפסקת הלימודים בגלל הקושי להתרכז, להתעמק בחומר כתוב וכו. המליצו לה לעבור אבחון ואחרי זה טיפול אינטנסיבי (5 ימים). השיפור מדהים - חזרה ללימודים בגדול, המוטיבציה בשמיים והביצועים השתפרו פלאים.

אני אמא לבן עם בעיות קשב וריכוז, בן ה-9 ,ושלחתי אותו לאימון של 5 ימים ברעננה. חזר
    ילד חדש. מבזבז על השיעורים חצי מהזמן, מפוקס וערני. סופר מומלץ!

אם תרצי פרטים - תודיעה לי

אמא של אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאמא של אור

גילה
    11/07/2011

לאמא של אור

אני אמא לילד שיש לו בעיות קשב וריכוז ניסה ריטלין קונסרטה, אך יש לו תופעות לוואי מאוד חזקות כאבי ראש חזקים כאבי בטן .
    אשמח שתכתבי לי לאן שלחת את הילד לאן ומה השם

תודה מראש
    גילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיטת דייויס

אמא של אור
    13/07/2011

מדובר על 5 מפגשים של ילד עם המטפלת. כל מפגש כחצי יום (!).
    המטפלת מקסימה - רגישה, כייפית, מבינה ילדים ויש לה המון אינטליגנציה ריגשית וגישה לילדים. הבן שלי התאהב בה :-). כמובן זה משפיע על המוטיבציה שלו להצליח בקורס הזה.
    אני לא בטוחה איך בדיוק זה פועל, אבל הרעיון לגרום למטופל ללמוד לגייס את המשאבים שקיימים אצלו כדי להרכז. אחרי שהילד מבין שהוא שולט על ריכוז שלו, הוא משתמש בזה בסיטוציות שדורשות את זה. ואז פתאום הוא מצליח להתפקס על משימה: להתחיל ןלגמור אותה. כל הצלחה מזינה את עצמה ןזה נותן לו רצון לעשות את זה שוש ושוב.
    אני מקווה שהצלחתי להעביר את הרעיון הכללי, לפחות זה מה שנראה לעין.
    זה נורא יקר! אבל כמה שיעורים להוראה מתקנת יכותי לחסוך אם הייתי עושה את זה קודם! ואני לא מדברת על עוגמת נפש.
    שם של המטפלת שלנו - לובה 0544766203. מקבלת ברעננה
    שיהיה בהצלחה בכול שיטה שתבחרו!
    ביי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיטת דיוויס

אמא של אור
    01/06/2011

הי,
    אז כך: שם השיטה ששינתה את חיינו - דייוויס.
    היתרון - לא נוטלים תרופות\תוספים וכל מיני דברים אחרים.
    הרעיון, לפי עניות הבנתי, היא ללמד את הילדים לגייס נכון את המשאבים שיש להם כדי להתמקד במטרה. אחרת המון מאמץ מתבזבז אצלהם על המאבק להיות בפוקוס ולא להתפזר. השיטה חווייתית וכייפית, דורשת יצירתיות. המטפלת ברעננה (אני פשוט לא מכירה אחרות) מוצאת את הדרך לגרום למטופלים לשיתוף פעולה. זה 5 פגישות של חצי יום. עולה ימבה כסף, אבל כמו שאמרת - שווה כל אגורה. אם לא החברה שלי שכל כך מצליחה אחרי הטיפול לא הייתי מעיזה להוציא סכומים כאלה מהכיס. היום אני רוצה לספר לכל העולם שיש להם סיכוי לזכות באיכות חיים חדשה ב 5 ימים! אני יודעת שזה נשמע הזוי, אבל זה מה יש.
    כמעט שכחתי לתת לך את הפרטים של המטפלת : לובה 0544766203
    דברי איתה ותמסרי לה ד"ש חמממה מענת פלג
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לקשב...

לימור
    01/06/2011

תודה, אני אשמח לשמוע פרטים במה מדובר וכו'...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חושבת שאוכל להוסיף יותר מדי

אמא של אור
    13/07/2011

מדובר על 5 מפגשים של ילד עם המטפלת. כל מפגש כחצי יום (!).
    המטפלת מקסימה - רגישה, כייפית, מבינה ילדים ויש לה המון אינטליגנציה ריגשית וגישה לילדים. הבן שלי התאהב בה :-). כמובן זה משפיע על המוטיבציה שלו להצליח בקורס הזה.
    אני לא בטוחה איך בדיוק זה פועל, אבל הרעיון לגרום למטופל ללמוד לגייס את המשאבים שקיימים אצלו כדי להרכז. אחרי שהילד מבין שהוא שולט על ריכוז שלו, הוא משתמש בזה בסיטוציות שדורשות את זה. ואז פתאום הוא מצליח להתפקס על משימה: להתחיל ןלגמור אותה. כל הצלחה מזינה את עצמה ןזה נותן לו רצון לעשות את זה שוש ושוב.
    אני מקווה שהצלחתי להעביר את הרעיון הכללי, לפחות זה מה שנראה לעין.
    זה נורא יקר! אבל כמה שיעורים להוראה מתקנת יכותי לחסוך אם הייתי עושה את זה קודם! ואני לא מדברת על עוגמת נפש.
    כמו שכתבתי - שם של המטפלת שלנו - לובה 0544766203. מקבלת ברעננה
    הכי טוב להתקשר ולדבר איתה, ועוד יותר מומלץ לפגוש אותה - היא תספק את מלוא האינפורמציה !
    ביי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו