מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום1602/02/2008
שלום אני לא יודעת אם כדי לפנות לכאן כיוון שאני מאד פחדת לדבר מה שעובר עליי בזמן האחרון.
יש לי ולמשפחתי אובססיה קפייתית אימפולסיבית . אבל לא זה מה שמדאיג אותי.
אולי מה שקורה לי נורמאלי לחלוטין איני יודעת אבל כבר שנה שאני שומעת "קולות" היתה תקופה שהם התחילו ולא ניפסקו לא ידעתי כיצד להשקיט אותם. הדלקתי מוזיקה בקול שרתי שירים בקול פשוט לא ידעתי מה לעשות אם עצמי.
זה המשיך וניפסק המשיך וניפסק לסירוגים.
אבל יותר זה נימשך.
עכשיו זה חזר בצורה יותר אגרסיבית וכואבת.
אני מרגישה כאילו אני לא לבד כל תנועה שלי כל מילה כל מחשבה שעוברת בראשי מנתחים אותה, אני מתביישת ממישהי שגרה בתוכי.
אני מרגישה שיש בי עוד בן אדם.
היא מדברת איתי ביחד אם הקולות אבל היא כאילו השולטת.
כל מראה שאני רואה כל רגש שאני מרגישה כל שניה מחיי היא שם.
אני צועקת וצורחת ומבקשת שהיא תעזוב אבל היא לא הולכת.
היא מקניטה אותי, היא מעליבה אותי,היא מכאיבה לי.
אני שונאת ותה אבל היא פה.
היא לעולם לא תלך.
ולפעמים הקולות כל כך חזקים שאני לא יודעת מה לעשות.
היא פה לנצח וגם הם ואני לא יודעת מה לעשות.
הייתי רוצה להרוג אותה להישאר לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבחון פסכיאטרי
ד``ר אבי שפירא02/02/2008לא כתבת את גילך , מה המצב המשפחתי שלך וכמה זמן את סובלת מהבעיה. ברור שאת נשמעת במצוקה רבה וזקוקה להערכה מקצועית. לדעתי חשוב שתפני לפסכיאטר בקופת החולים באמצעות רופא המשפחה. אם את נערה תוכלי לפנות ליועצת בביה"ס שתעזור לך להגיע להערכה מקצועית מיידית. בברכה אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)