חרדה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה קשה
    עליזה
    02/06/2012

שלום רב לכם אני ממש צריכה יעוץ דחוף יש לי ילד בן 14 שליפני כמה שנים נחנק והפסיק לאכול מכה אחת היה אוכל רק פירה ומעדנים ודברים נוזלים עברו כמה שנים הכול היה רגיל לאטלאט אני ובעלי בלי טיפול תרופתי החזרנו לא את האמון באוכל והוא לאט לאט חזר לאכול כימעת הכול ליפני שבועים שוב פעם נחנק מטוסט מאז הוא בחרדה נוראית יותר מהקודמת שוטף ידים מפחד לגעת בדברים אוכל שוב רק פירה ומעדנים יכול לשבת שעול ללא מזון יורק המון בדיוק כמו בהתחלה אני ובעלי אובדי עצות מאחר ותור לפסיכיאטרית שלנו בסורוקה יש רק עוד שבועים אבל לאט לאט הילד מרזה עצבני מיתפרץ ללא סיבא אינו אוכל כול היום עסוק בהגינה אודה לכם מאוד אים תיעצו לנו בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה קשה

הוספת תגובה

• חרדה קשה - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    02/06/2012

שלום רב
    נשמע באמת שהילד צריך להבדק בדחיפות ע"י פסכיאטר. אני מציע שתיקח אותו לחדר מיון בבית חולים סורוקה ושם יש פסכיאטר יום יום כולל בשבת שיוכל לעשות הערכה ולתת לכם תשובה במהרה איך לנהוג. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו