נכון או לא נכון?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכון או לא נכון?!
    מישהי
    08/06/2012

בתי בת ה16 וחצי חולה כבר 4 וחצי חודשים הייתה מאושפזת חודשיים וחצי עברה מכלול בירורים ונבדקה ע"י פסיכולוגית ועובדת סוציאלית שאמרו שהילדה לא מראה סימניי מצוקה או סימנים שמעידים על כך שהיא פוצעת את עצמה או שהיא שרויה בדכאון .
    הילדה התחילה עם סתם שיעול ביום בהיר אחד ומשם הסתבכנו עם הקאות דמיות אישפוזים ממושכים בדיקות פולשניות וקשות ולא נמצא כלום. לדעתם הילדה פוצעת את עצמה אין להם שום הוכחה אני שואלת לו הייתה פוצעת את עצמה כל יום במשך 4 וחצי חודשים לא היה סימן?פצע? חור?משהו?הדימום הוא בעיקר מהפה נכנסו עם מצלמות לתוך החיכ הגרון הקיבה הוושט השיניים חניכיים אף מערות הפנים ודרכי נשימה עליונות לא נמצא שום סימן
    מאות פעמים שוחחתי עם הילדה בצורה יפה ניתי לדובב אותה שאוליי באמת היא פוצעת את עצמה בכל דרך שלא ניסיתי לא הגעתי לכלום הילדה פגועה מאוד שלא מאמינים לה והיו פעמים שדיממה ולא סיפרה עד שמצאתי סימנים שהיא דיממה כואב לי מאוד על הילדה שלא מאמינים לה וכואב לי יותר שלא ממשיכים לחפש את מקור הבעיה אני חצויה בין הילדה ומערכת הבריאות וכל פעם שהיא מדממת מחדש אני נקרעת הילדה לא רוצה לבוא לביקורת רופאים היות שלא מאמינים לה היא לא לומדת ברצף היות שכשהיא מדממת מחזירים אותה הבייתה היה לה צו ראשון והרופא כתב שהיא סובלת מהקאות דמיות ושיעול דמי ולכן בינתיים לא רוצים לגייס עד לבירור יש לה חבר היא ילדה מקובלת חברותית מלאת שמחת חיים איך אוכל לדעת את האמת?תחושה של אמא לפעמים אומרת המון ותחושתי שפשוט מזלזלים בנו והיות ולא מצליחים למצוא את הבעיה מפילים את זה על הפן הפסיכולוגי
    אשמח אם תייעצו לי מה לעשות
    תודה מראש
    אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכון או לא נכון?!

הוספת תגובה

• נכון או לא נכון?! - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    10/06/2012

גם אם הבעיה גופנית והרופאים לא מצליחים למצוא את הבעיה כדאי לערב פסיכולוג שיוכל לעשות הערכה ולשלול קשיים נוספים שאולי הרופאים לא בדקו . לדעתי גוף ונפש אחד הם ויש השפעות הדדיות של הגוף על הנפש והנפש על הגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו