הפרעה קונדקט עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה קונדקט עזרה!
    מלי
    19/06/2012

שלום רב,
    יש לי אח בן 17 וחצי ואבחנו לו הפרעת התנהגות בשם קונדקט
    ההורים שלי גרושים ואבא שלי לא כל כך בקשר אני נשואה ולא גרה באזור אחרי גר עם אמא שלי, הוא גורם לה ממש סבל. לא מתחייס למה שהיא אומרת, מזלזל, מקלל, מתנהג בצורה מגעילה ומזלזלת מביא חברים ובנות הביתה כמובן בהתנגדות מוחלטת של אמא שלי והוא בכלל לא "שם" עליה וכשהיא מגרשת את חברים שלו הוא מתחיל לקלל אותה ולהשתולל זה הגיע למצב שהוא השתגע בבית והתחיל לשבור כל דבר שהיה בבית ואיים עליה בסכין, אמי הזמינה משטרה ונתנו לו צו הרחקה מאמי למשך 45 יום, אחרי זה הוא חזר והוא ממשיך באותה דרך הוא לא למד לקח, הוא לא מוכן לקחת כדורים וממשיך באותה דרך מזעזעת שהתנהג בה. אמי פונה לעובדת סוציאלית אבל זה לא כזה פשוט הם צריכים מלא אישורים והמון בירוקרטיה עד שמקבלים עזרה ממישהו זה הולך ומחמיר. הקטע הוא שהוא לא מעונין לשתף פעולה
    אנחנו אובדי עצות בבקשה מה ניתן לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה קונדקט עזרה!

הוספת תגובה

• הפרעה קונדקט עזרה! - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    19/06/2012

אני מצטער לשמוע על מה שקורה עם אחיך. לדעתי הפתרון המיידי הוא באמצעות המשטרה. אם הוא לא מעוניין בטיפול ככל הנראה אין לו הבנה שהמצב דורש טיפול חירום. כדאי שהאמא בשלב ראשון תהייה בקשר עם איש מקצוע שיעזור לה להתמודד עם המצב הקיים ולנסות לכוון אותה נכון בהתמודדות מול אחיך המסרב לכל טיפול. אני בטוח שהמצב לא פשוט אך אין לי בשורות אחרות. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו