חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב
    דנה
    02/12/2012

שלום יש לי שאלה
    הכרתי בחור בקיץ ויש לו התנהגות מוזרה. בהתחלה זה היה ניראה שהוא מעוניין בי והוא אפילו לא שאל בת כמה אני הוא בן 23 ואני עוד מעט 17. אחרי כמה זמן הוא ראה אותי בפעם הראשונה והסתכל עליי בצורה מוזרה . באותו יום דיברנו ושאלתי אותו אם הוא רוצה להיפגש בערב והוא אמר לא שהוא רוצה להיפגש בלילה. אחרי זה הוא פתאום אמר שהוא חושב שכדאי שלא ניפגש ואמר שהוא לא חושב שהוא מסוגל להתמודד נפשית עם בנות שקטנות ממנו בגיל. ואני ניסיתי לשכנע אותו שכדאי שננסה אז הוא אמר שעדיף שהוא יגיד את האמת כדי שלא אפגע. מאז הוא כל כמה זמן שולח לי הודעה כדי שאדבר איתו ועוד שולח הודעות שטותיות בשביל תשומת לב. אנחנו שכנים והוא משתדל כל הזמן להחנות מול החלון שלי ולהפעיל את האזעקה ולהישאר כמה דקות באוטו כי הוא רואה אור מהחדר שלי או שהוא עושה סיבובים עם האוטו וכאילו מדבר בטלפון או שהוא נוסע וחוזר עם האוטו כמה פעמים כי הוא חושב שאני בסביבה .
    לי זה נראה כאילו אין לו ביטחון כשהוא היה רואה אותי הוא היה מדבר ותוך כדי זה הולך
    מה פשר ההתנהגות הזאת?
    הוא מאוהב בי ולא יודע מה לעשות?
    או שפשוט יש לו בעיות עם עצמו?
    ועכשיו הוא בכלל לא מדבר איתי כבר הרבה זמן.
    תודה וסליחה שזה ארוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב

הוספת תגובה

• חשוב - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    02/12/2012

לדעתי כדאי לך לבדוק טוב טוב לפני שאת נפגשת אתו. אני מציע לך להתייעץ עם ההורים, או יועצת בבית הספר. בהחלט יש כאן דברים מוזרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו