פרטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרטן
    דרור
    17/01/2013

שלום רב , הגעתי לפסיכיאטר עקב בעיית קשב וריכוז שהייתה לי , הפסיכיאטר חשב שהיא נבעה מחרדה ולכן הוא רשם לי ריספונד , אני כבר קרוב ל-5 חודשים נוטל את התרופה והיא לא עוזרת לי , יש לציין שהבעיה שלי קשה עד כדי כך שקשה לי אפילו לקרוא , לאחרונה הפסיכאטר רשם לי פרטן ופתאום חל שיפור במצבי בעת נטילת התרופה , שאלתי היא מה יש בתרופה פרטן שהרי הוא רק נתן לי אותה כדי שתרגיע לי את האי-שקט שנוצר כתוצאה מהריספונד ?והאי שקט הזה לא הפריע לי להתרכז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרטן

הוספת תגובה

• פרטן - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    20/01/2013

לדרור שלום

מדובר בתרופה העוזרת לתחושת חוסר שקט פנימי הנובע באופן נדיר יחסית עם הריספרדל ובמיוחד תחת מינון גבוה.
    נראה שהרופא שלך קלע בול לתלונות שהצגת, אני מניח שהוא ישמח להסביר לך עוד על שיקוליו לתת לך את התרופה הזאת.

בברכה
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביאור השאלה

דרור
    20/01/2013

העניין הוא שהאי שקט הזה לא הפריע לי בהכרח להתרכז רק קשה להיות במקום אחד הרבה זמן והפרטן עזרה לי להתרכז לכן שאלתי אם יש לפרטן עוד השפעות חוץ מהתפקיד העיקרי שלה , לדוגמא אם היא מעוררת או יכולה לגרום לאופוריה , דברים מהסוג הזה שיעזרו לי להבין איך היא בדיוק עזרה לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביאור השאלה - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    21/01/2013

אכן התרופה מעוררת במקצת ולכן לא רצוי לקחת אותה לפני השינה.

בהצלחה
    ד"ר סמואל אליהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו