דיכאון,תנודות במצב רוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון,תנודות במצב רוח
    לירון
    26/04/2013

לד"ר שלום!

אני כמעט כל בוקר מתעורר במצב רוח רע,במהלך היום המצב רוח משתנה,בהדרגתיות,ולא בקיצוניות.
    יש ימים שאני רוב היום במצב רוח טוב,ויש ימים שרוב היום אני במצב רוח לא טוב ואני מרגיש ריקנות וחוסר חשק.
    ניסתי כבר ציפרלקס,פבוקסיל ועכשיו אני לוקח סרוקסט שבועיים וחצי,
    בנוסף לנוגדי הדיכאון ניסתי גם דפלפט ,ועכשיו בנוסף לסרוקסט אני לוקח ליטיום.בגלל שיש לי גם תנודות במצב רוח וגם מאפיינים דיכאוניים.
    העניין הוא שהמצב נשאר כמו שהוא,מה ניתן לעשות?איזה עוד טיפולים יש?והאם יש כזה דבר שהכדורים לא עוזרים לבן אדם?האם טיפול קוגנטיבי יהיה יעיל בשבילי לפי הדברים שאני מתאר?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון,תנודות במצב רוח

הוספת תגובה

• דיכאון,תנודות במצב רוח - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    28/04/2013

האם תוכל לכתוב רק בן כמה אתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 17.5

לירון
    28/04/2013

בן 17.5

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 17.5 - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    29/04/2013

תמיד אפשר להקל ולעזור , חשוב שתהייה במעקב רציף וקבוע עם פסכיאטר כדי שיוכל להתאים לך את התרופות והמינונים המתאימים, לפעמים זה לוקח סבלנות וצריך זמן לכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים נוספים

שמוליק
    28/04/2013

שלום.

אינני רופא.

ככלל, טיפול המבוסס על תרופות בלבד, אינו מספיק יעיל. יש על כך מספיק תגובות של הרופאים בפורום, ולכן כדאי לחשוב על כיווני טיפול נוספים.

בכל אופן, זה ידוע שלתרופות ישנם תופעות לוואי. לדעתי, הטיפולים שאינם בתרופות, מועילים יותר, והרבה פעמים, יכולים לתת מענה מספיק שלא מצריך תרופות כלל.

יכול להיות שאף תרופה לא עוזרת. עד כמה שזכור לי יש מושג כזה "דיכאון עמיד".

בכל אופן, אסור להתייאש. תהיה נחוש ובסוף תמצא פתרון.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים נוספים - תגובה

ד``ר אבי שפירא
    29/04/2013

אני מאד מסכים שתרופות לבד אינם מספיקות וחשוב שתהייה גם בטיפול פסיכותרפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו