מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון,תנודות במצב רוחלירון26/04/2013
לד"ר שלום!
אני כמעט כל בוקר מתעורר במצב רוח רע,במהלך היום המצב רוח משתנה,בהדרגתיות,ולא בקיצוניות.
יש ימים שאני רוב היום במצב רוח טוב,ויש ימים שרוב היום אני במצב רוח לא טוב ואני מרגיש ריקנות וחוסר חשק.
ניסתי כבר ציפרלקס,פבוקסיל ועכשיו אני לוקח סרוקסט שבועיים וחצי,
בנוסף לנוגדי הדיכאון ניסתי גם דפלפט ,ועכשיו בנוסף לסרוקסט אני לוקח ליטיום.בגלל שיש לי גם תנודות במצב רוח וגם מאפיינים דיכאוניים.
העניין הוא שהמצב נשאר כמו שהוא,מה ניתן לעשות?איזה עוד טיפולים יש?והאם יש כזה דבר שהכדורים לא עוזרים לבן אדם?האם טיפול קוגנטיבי יהיה יעיל בשבילי לפי הדברים שאני מתאר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון,תנודות במצב רוח - תגובה
ד``ר אבי שפירא28/04/2013האם תוכל לכתוב רק בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 17.5
לירון28/04/2013בן 17.5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 17.5 - תגובה
ד``ר אבי שפירא29/04/2013תמיד אפשר להקל ולעזור , חשוב שתהייה במעקב רציף וקבוע עם פסכיאטר כדי שיוכל להתאים לך את התרופות והמינונים המתאימים, לפעמים זה לוקח סבלנות וצריך זמן לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים נוספים
שמוליק28/04/2013שלום.
אינני רופא.
ככלל, טיפול המבוסס על תרופות בלבד, אינו מספיק יעיל. יש על כך מספיק תגובות של הרופאים בפורום, ולכן כדאי לחשוב על כיווני טיפול נוספים.
בכל אופן, זה ידוע שלתרופות ישנם תופעות לוואי. לדעתי, הטיפולים שאינם בתרופות, מועילים יותר, והרבה פעמים, יכולים לתת מענה מספיק שלא מצריך תרופות כלל.
יכול להיות שאף תרופה לא עוזרת. עד כמה שזכור לי יש מושג כזה "דיכאון עמיד".
בכל אופן, אסור להתייאש. תהיה נחוש ובסוף תמצא פתרון.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים נוספים - תגובה
ד``ר אבי שפירא29/04/2013אני מאד מסכים שתרופות לבד אינם מספיקות וחשוב שתהייה גם בטיפול פסיכותרפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התקפי חרדה קשים אצל ילדה בת 12.5 בתקופת הקורונה
עצירות לבת 7 עם הורים גרושים
אילמות סלקטיבית אצל ילדה בת 6
אימפולסיביות ואלימות סלקטיבית בגיל 8
חרדות לילד בן 13
הפרעת קשב וחצי כדור רספירדל
זיכרון (?) של השתתפות ברצח וחרדה בעקבות זאת
מרשם לתרופה מפחיתת חרדה אשמח לחוות דעת
בן 8 שרצה לדקור את המורה והילדים בכיתה היום
ערוץ הבריאות
.jpg)