שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליאת
    30/12/2015

יש לי ילד מדהים..מכל הבחינות היום הוא בן 14 וחודשיים ולפני שבוע הוא כתב לי מכתב שהייתי בשוק אני מאד מבולבלת לא קל לי אשתף בני כתב לי שהוא חושב שהוא הומו.ושהוא רוצה להיות בת..והמכתב עוד ארוך ..מאז די קשה בבית הוא נסגר יותר אני מנסה כן להכיל אותו אבל הוא בורח..אחרי המכתב דיברנו ואמרתי לו שאני מקבלת ויקבל אותו איך שהוא ואנחנו נלך ליעוץ.למרות שגילו צעיר מידי אז כן אני יעזור לו.אני בשוק לא פשוט לי..אני מנסה לחיות בשגרה של חיי היום אבל שאני רואה אותו כועס או מתכנס בעצמו אני עצובה אני מדברת איתו אולי אפילו חפרנית החלטתי לקחת צעד אחורה כי זה לא עוזר יש לי תור ליעוץ עוד חודשיים מ יהיה עד אז לא יודעת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר אליהו סמואל
    30/12/2015

שלום

צר לי שיש לך תור לעוד חודשיים. כמדומני שיפור סל הבריאות מ- 1.7.15 לא הבטיח לנו תור המתנה כה ארוך. אפשר לבחון זאת גם בשיחה עם מוקד פניות של משרד הבריאות, ולבדוק בקופה אפשרות להקדים את התור.

צעד לאחור זה אכן כיוון נכון. יש גם לדעת שאין החלטתו חייבת להיות נעולה - יתכן גם מהלך ביניים. אני מציע להיות ער למצבו ובאם המצב יחמיר יש לפנות לחדר מיון פסיכיאטרי. תקוותי שהדברים יהיו על מי מנוחות, והיעוץ יעזור .
    מדובר כמובן בתהליך ולא בחיתוך דברים.

בהצלחה,
    ד"ר סמואל אליהו
    פסיכיאטר ילדים ונוער
    עמית במכון לפסיכואנליזה בת זמננו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו